Pages

19 Aralık 2006 Salı

Dallas'tan suslu geceler...



Gecen sene hamile hamile cektigim iki suslu gece fotografi. Noel ve yilbasi suslemeleri, dekorasyonlari alabildigine heryerde, magazalarda noel sarkilari, cilginca alis-veris eden insanlar, santa ile fotograf cektirmek icin sirada bekleyen cocuklar, son firsat! indirimleri... Tum manzaralar gecen sene ile ayni.
Tek fark ise bu sene karnimin burnumda olmamasi :))).

4 yorum:

cenebaz dedi ki...

Baktıkça insanın içi açılıyor. Seviyorum ben yılbaşı süslerini. İnsanın içine mutluluk doluyor. Yok hıristiyan adeti, yok müslüman adeti. Ne saçma bu ayrımlar.Bence asıl amaç yaşamaksa, insana yaşamı sevdiren herşey güzel. Beni kategorize etme:)

sumuklubocek dedi ki...

sevgili cenebaz, kategorize etme (ya da etmeme mi demeliydim?) konusunda haklisin. ancak malesef bu bizim yillardir ogrenemedigimiz birsey. acikcasi ulkemizde insanlarin birbirine "sucu, bucu" diye (o su, ya da bu neresi olursa olsun) onyargi ile yaklasmalari ve birbirlerini dinlemekten kacinmalari beni coook rahatsiz ediyor.
kategorize etmedigimiz ve edilmedigimiz yarinlara! diyelim ;)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Rengarenk, ben de çok seviyorum:) Ancak sebep olduğu elektrik faturasını düşününce olaya seyirci kalmayı tercih ediyorum:)

NURHAYAT dedi ki...

ne adeti olursa olsun cok seviyorum ve her yilbasi sizinle paylasmak istiyoruz o isil isil guzelligi