Pages

4 Mart 2006 Cumartesi

Carseat...


doktora gidiyoruz... Posted by Picasa

buradaki guzel kurallardan birisi araba koltugunun bes yas ve kucugu cocuklarda zorunlu olmasi. hastahaneden bile araba koltuksuz cikaramiyorsunuz bebegi, ilk baslarda araba koltunun icinde minyatur kalsalar da zorunlusunuz destekle de olsa mutlaka araba koltugunda cikaracaksiniz bebegi, yoksa bebegi vermiyorlar.
uzun surmedi oglusumuz da alisti araba koltuguna, nereye gidecek olsak oncelikle hemen onu yerlestiriyoruz koltuguna, bu dengesiz dallas havalarinda bazen siki sikiya giydirip ustunu ortuyoruz sonra. oglusumuzun car seatinde "winnie the pooh" figurleri hakim. Tamamen tesadufi, anneannesi de buraya geldiginde ustunde winnie the pooh figurleri olan sik, ekru renkte bir battaniye almisti. o battaniyesini de araba koltugunda takim olarak kullaniyoruz genelde, sormayin pek uyumlu, pek sik oluyor :) sonra yine tesadufi olark gelen hediyelerin buyuk bir kisminda da winnie the pooh karakterleri mevcut, yani el mahkum oglusumuzun favori cizgi film karakterleri belirlendi, buyuyunce winnie the pooh dvd'leri izletecegiz ilk etapta, bakalim onun da favorisi bu cizgi karakterler olacak mi?

5 yorum:

mom dedi ki...

sumukluboceeekkkkkk oglusun cok tatli cok buyumus MAASALLA ben uzun suredir bloglara bakamadim bakinca icim acildi bu ne guzellik boyle nazar degmesin
winnie the pooh karakterine ben cok severim oglusuma da sevdirmeye calisiyorum :))

sumuklubocek dedi ki...

sevgili Mom,
cook tesekkur ederim oglusum adina :), biz de cok seviyoruz onu.
sizlerin de yeni haberlerini duymak uzere ...
sevgilerimizle

Donna Quijote dedi ki...

bu ne sirinlikk böyle. cok güzel bakiyor... öperim ben onu yanaklarindan, ellerinden, burnundan filan.. :)

sumuklubocek dedi ki...

op donnacigim op, selim de opulmeyi cok sever zaten, kuzu kuzu opturur kendini ;)

Minik Patikler dedi ki...

Canim benim sirin sirin bakiyor :) Biz de carseat kuralini kati bir bicimde uyguluyoruz, bazen cok agladigi oluyor yarali bir keklik oldugu halde cikarmamaya calisiyoruz cunku Allah korusun obur turlu cok daha tehlikeli ve aglamakla dinmeyecek sonuclar dogurabilir.