Pages

3 Ağustos 2010 Salı

Bahceden bunlar ve dun

Efendim,
kayinvalidem buradayken dikilen ve umitsiz bir sekilde bize teslim edilen ancak bizim gayet guzel bakmayi becerdigimiz, hatta yanlarina takta direkler bile yaptik buyuyup serpilsinler diye, ve havalarin da sicak gitmesiyle serpilip gelisen
domateslerimizin resmini koymadan edemedim.

Here we go... bize simdi bunlarin kizarmasini beklemek dusuyor :)



******


******


******
Bunlar da biraz daha farkli bir cins

Posted by Picasa

Bir kisim domatesimize uzaktan bakis (1):


Bunlar da yan tarafa dikilen domatesler, ancak agac altinda kaldiklari icin bunlarda cok fazla urun yok gibi simdilik, olanlarla idare edecegiz artik... (2)

******
Su bos gibi gorunen alanda aslinda maydanozlar var, tohumdan oldugu icin biraz gec oldu cikmalari, simdi baslari gorundu, buyumelerini bekliyoruz. Bol yesillikli gorunenler de marul, onlari da ayni zamanda tohumdan ektik, yalniz cinsi zayif birseymis, bakalim buyuyecekler mi daha... (3)



Posted by Picasa
******

Boston ve cevresinin, kisaca New England bolgesinin diyeyim, sevdigim yonlerinden biri kisa mesafelerde zengin yesil alanlar, dogayla icice ve kalabalik olmayan mekanlar bulabilmemiz. Dun birkac arkadasimizla kahvalti/brunch maksadiyla resimlerini gordugumuz yere gittik. Bir pazar gunu icin cok dinlendirici oldu dogrusu. Bu gordugunuz golde kano ile geziliyor ayrica. Kiralaniyor mu yoksa kendiniz kano mu getirmeniz gerekiyor onu henuz kesfedemedim ancak keyifli bir aktivite oldugundan suphem yok ;)

Yuruyus parkuru: (1)


Yururken gorebileceginiz gol: (2)


Kanolarini surenler: (3)

 

 

 
Posted by Picasa


Iste boyle, dostlarla dinlendirici bir pazar gunuyle keyifli bir baslangic yaptik haftaya.

Sizlere de iyi haftalar diliyorum!

Hiç yorum yok: