Pages

4 Kasım 2007 Pazar

uykusuzlugun getirdikleri

Bu aksam kendimi dun gece Selim'in uykuda fildir fildir donmesinden dolayi bir hayli yorgun hissetsem ve erkenden yatmaga calissam da uyuyamadim.
Uyuyamamanin faydasi oldu; her ne kadar yorum birakacak gucu bulamasam da bugune kadar bakamadigim pekcok bloga goz gezdirdim. Gonul iyice okumak isterdi ama bu da guzel oldu. Yalniz siklikla girdigim bloglarin linklerini yeniden koymaligim bloguma cunku tek tek animsamaya calismak, ya da ortak okudugumuz bloglarin oldugu ve o bloglara link veren baska bir blogtan onlari bulmaya calismak (ehem su ana kadar cumle nasil oldu bilmiyorum, pek karisik oldu gibi, ama geri donup de cumleyi yeniden kurasim yok :))) bir hayli yorucu oldu. En kisa zamanda goz gezdirdiklerim linkini eklemeliyim sumuklubocek'e.
***
Bu arada bir de attachment parenting ile ilgili birkac yazi okuyup da aslinda farkinda olmadan bu metodu izledigimizi gormek hosuma gitti. Umuyorum Selim tekrar krese basladiktan sonra da bu bagi yine de surdurebiliriz; cunku bu yontemin -hos biz bir yontem olarak baslamasak da- faydali oldugunu dusunuyorum.
***
Halloween burada cok neseli gecti. Halloween gunu aksam ustu apartmanimizin oldugu sokakta kostumleriyle bir suru cocuk dukkanlardan Halloween sekeri topluyorlardi; onlara eslik eden ebeveynleriyle tabii. Bence gercekten eglenceli birsey bu Halloween.
***
Blogumu daha sik guncelleyecegime dair bir his var icimde... Spooky!

2 yorum:

laleninbahcesi.blogspot.com dedi ki...

benimde kendimi yorgun hissettiğim bir sabah bu. İstanbulda çok güzel bir yağmur var. Sevrim aslında böyle sabahları.Halloween ı bizim şeker bayramlarına benzetiyorum bazen.

sumuklubocek dedi ki...

belki de mevsimden kaynaklaniyor, bilemiyorum...
ben de annemle onu konustum, tam bir seker bayrami havasi hatta oyle cocuklari gorunce kendi kucukluk bayramlarim geldi aklima. mahallede komsu komsu dolasip el opup seker, mendil, para topladigim gunler... simdilere pek kalmadi o adetler sanirim; ne kotu :(((