Pages

12 Kasım 2007 Pazartesi

Ilginc bir ebe-sobe...

Asagidaki posta ait minik melegin annesi'nin yorumunu okurken sobelendigimi farkedip bugun son zamanlarda yapmadigim birsey olarak ikinci kez yaziyorum efendim ;).
1. Ben kucukken her sehirde farkli bir dil konusuldugunu sanirdim :))). Bir gun yasadigimiz sehirden izmir'e giderken anneme "annecigim simdi izmir'de izmirce mi konusuluyor; biz nasil izmirce konusacagiz?" diye sordugumu animsiyorum.
2. Aslinda ben cok maymun istahliyimdir. Zamaninda -simdi pek vaktim olmuyor- pek cok hobiye baslamis, birsure devam ettirdikten sonra hepsini birakmisimdir. Bir zamanlar karakalem resim yapardim, onu biraktim hafe islemeye basladim -hafeyi bilen var mi?-, onu biraktim vitray yaptim -vitray maceram baya uzun surdu aslinda-, anneannemden cok tig ormegi ogrendigim oldu, bir sure bebeklerime elbise dikmeye sardim -bunlarin zamanlari karisik aslinda-, sonra gitar calmayi ogrenmege basladim universitede onu da biraktim, sonra dagcilik geldi, onu da biraktim bir sure sonra... Sonra uzunca bir donemdir bir hobim olmadi.
3. Ilk kopyami ne zaman cektigimi (aslinda cekemedigimi) cok iyi animsiyorum. Universitedeydim, Hisar kampusundeki anfide final aliyorduk. Ondeki arkadas kagidini tam bana gosteriyordu ki bakarken heyecandan gicik tuttu, oksurmege basladim, o kadar dikkat cekti ki iki asistan yanima geldi "iyi misin" diye. Yani ortada ne kopya cekme kaldi ne birsey; guler misin aglar misin halim her zaman utandirir beni :))).
4. En sacma huyum acligima dayanamamam. Hatta yemek zamanimiz vs bir sekilde sastigi ve geciktigim zaman cidden cok sinirli olabiliyorum. Bu yuzden agladigimi bile animsiyorum.
5. Bu maddeye tam cevap veremeyebilirim cuku ben cep telefonumun SMS'ini kullanmiyorum. SMS sayim aldigim ve gonderdigim yilda 5 taneyi gecmes herhalde. Ama soyle yazayim cep telefonum oglusumun resimleriyle dolu :)
(not: Bu maddenin orijinali "cep telefonum.......mesajlari ile dolu", noktali yerler doldurulacak)
6. Ask bence elde edildigi anda biten birsey. Bu konuda her zaman cok realist oldum, belki de bu yuzden boyle hissediyorum.
7. En sevdigim bloglar; benimkinin aksine cok sik guncellenen yasama dair herseyden bahseden gunce tarzi bloglar. Ikinci kez itiraf ediyorum yemek bloglarini sevmiyorum -soz meclisten disari ;)-. Blog listem de umuyorum cok yakinda burada olacak.
***
Cok keyifle yaziyordum ki maddeler bitmis malesef :(
***
Ben de adam bebek'in annesini sobeliyorum bu ebe-sobe icin!

5 yorum:

Kuaybe dedi ki...

Teşekkürler Sümüklücüm.. Demek sen de Hisar'da kopye çekmeye davrandın he :)) Tüh bak sırrımı ele verdim!!

Ekmekcikız dedi ki...

Sayfa düzeni, rengi filan derken çokca değişiklik olmuş.
Güzel olmuş, bir dahaki değişikliğe kadar güle güle kullan.
:)

sumuklubocek dedi ki...

rica ederim Kuaybecigim, pek bir zevk aldim. ayrica ben tesekkur ederim ikinci degil birinci sobeyi sectigin icin, ikincisini dusun dusun yazamazdim...
***
ekmekcikizcigim tesekkur ederim, maymun istahli sikilgan halimi bu konuda da mi belli ediyorum ne???

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

ILK KOPYA UNIVERSITE HAA)COK GEC YAHU)))

sumuklubocek dedi ki...

bence de cok gec... yuzum kizariyor soylerken :)))