Pages

21 Kasım 2007 Çarşamba

Bunalti ve muz kabugu...


Ufff bunaldim!
Ogrencilerin sinavlarini okuyorum ve birkac gundur bitiremiyorum, icime fenalik geldi. Dun derste soz verdim onlara yarina -bugun icin- notlarini gonderecegime. Neymis, veremeyecegim sozler tutmamaliymisim, ama gun bitmedi hala on kisinin kagidi okunmak uzere beni bekliyor, hala zaman var; sozumu tutabilirim belki.
Asistanim var ama guvenip veremiyorum bu ogrencilerin notlarinin %30'unu olusturan projeyi. Eh bir de ogrenciler o kadar ugrasmislar, detayli okuyayim herkese adaletli davranayim birinden not kesmediysem otekine de kesmeyeyim diye ugrasip didinince bu kadar uzun suruyor iste ogrenci kagidi okumak.
Bunalinca her turlu seyi yapiyor insan, gereksiz web sitelerinde gezinmekten yeni almayi dusundugum kahve makinasi arastirmasi yapmaya ve yandaki arsiveden hangi ay kac yazi yazmisim istatistigi tutmaya ve excel'de bunun icin bir grafik yapmaya kadar (!) Son yazdigim gosteriyor ki cidden bunalmisim ben.
Blog yazmak bunlarin icinde elbette ve her zaman en anlamli olani.
Yarin burada sukran gunu. Tatil sevinci -bazilari icin huznu, ama genelde sevinci- olsun ogrencilere diye bugunku hedefim ciddi ciddi bu kagitlari okumayi bitirmek!
Hadi bakalim bir nefes alip doneyim sevgili (!) ogrencilerimin yazdiklarina!
Not:
Google'da kucuk bir arastirma, notlama olayinin pek de sevilmedigini gosteriyoru: yalniz degilim!

5 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ver hepsine bi 100, thanksgiving armagani olsun:)) Hem onlar sevinsin, hem sen rahat et:P hehehe :))

Bu arada, Texas'i her terk eden ozluyor anlasilan:)))

sumuklubocek dedi ki...

Esracigim "aman Texas, canim Texas" diye baslayayim siz gerisini getirin artik, oyle walla :)))
***
iyi cozum ama yapmam sanima yakismaz :))) sifirci sumuklu (SS) diye adim cikmis bir kere :P

Mademoiselle dedi ki...

Canim ben de sana bir kolaylik yapayim. Ben bu eve tasindigimizda aldigimiz her elektronik icin gunlerce dusunup arastirmistim(bilirsin beni:)). Sonunda Dolce Gusto'yu almistim. Tassimo icin gercek kahve duskunleri sonucu begenmiyordu. Dolce Gusto'nun da secenegi Tassimo'ya gore daha azdi. Suan yeni cikan sicak cikolata ile 5 tane secenegi var. Hepsi de cok lezzetli. Tassimo'yu O'nun isyerinde kullandim geldigimiz ilk bir ay(internetim yok diye, odasinda takiliyordum). Tassimo'nun kahve cesitleri daha cok ve kullanimi coook kolay. Fakat kahve cesitleri cok lezzetli degildi. Fakat biz sut haznesini hic kullanmadigimiz icin iyi sonuc elde edememis olabiliriz.
Her ikisinin de yenilenen kapsulleri bence cok ucuz degil.

Kisaca bence guzel ama klasik bir kahve makinasi alin. Ben hala acaba bir tane de klasik kahve makinasi mi alsam diye dusunuyorum.
Eger bol kopuklu latte ya da benzeri icecekler elde etmek istiyorsaniz Tassimo alin derim. Ama mutlaka sut ile kullanin:).

sumuklubocek dedi ki...

Ellecigim,
onerilerin icin tesekkurler. Ben de Tassimoyu isyerinde kullanip kahvesini degil ama cay cesitlerini cok begendim. Sadece sutsuz iki cesit kahve denedigim icin diger cesitlerinden umutluydum ama siz begenmediniz demek...
Dolce Gusto ABD'de yok galiba birkac arama sonucunda goremedim.
Biraz daha bakinayim bari...

Minik Patikler dedi ki...

:) hımmm çok zor senin içinde olduğun sıkıntıya ben de ortak oldum okuyunca, ne zor iş gerçekten, adaletli olmak böyle bir durumda. En iyisi test usülü :)