Pages

22 Ocak 2009 Perşembe

Baslik bulamiyorum, basliksiz olsun :)

Bu aciklama aslinda biraz da kendime...
Hani bazi seyler oyle bagirarak soylenmelidir ya anlasilsin diye benim de kendime yuksek seyle soylemem gerekiyor icimde yine, yeni bir can tasidigimi. Soylemezsem gercek degilmis gibi.
Buyuk bir sey bu bizim icin. Cokca da tek cocuk olan ve ailemin bir yarisinin "tek cocuklugu" gelenek edinmis oldugu ben icin.
Bol stresli bir meslek olan "akademisyenligi" kendine meslek edinmis ben icin.
Selim bundan etkilenir mi diye dusunen ve birtanesine kiyamayan ben icin.
***
Ama kararimizi verdik ve ailemizi, sevgimizi cogaltmak istedik. Ve boylece nartanemiz (hos su siralar bir incir buyuklugundeymisler kendileri ama..) dunyamiza adimini atti.
Heyecanla bekliyoruz :) -Bu arada blogumuzun adresi de neden gozbebeklerimiz oldugu anlasilmistir sanirim-

Aslinda sanirim ozellikle Selim bu konuda cok istekli ve heyecanli. Selim nartanemize "Selim kardes" ismini verdi (Selim'in kardesi demek oluyor zannedersem). Hemen hemen hergun soruyor "Selim kardes buyudu mu?" diye. Ya da oyuncaklarini oynarken geliyor bir oyuncagiyla "bu Selim kardesin olsun mu?" diyor. Aslinda once "bu bebek oyuncagi mi? " diye sorup olumlu bir cevap aldiginda Selim kardesin olsun mu sorusu ekleniyor. Genel olarak Selim, Selim kardes icin cok heyecanli bir sekilde bekliyor.
Bu acikcasi "bir bebek yaparsaniz onu cope atarim" diyen annesinin kucukluk tavrindan cok uzak neyse ki :))).

Selim kardes muhabbeti bu kadar yeter, Selimcigime donelim biz :)

Selimin sali sabahi 3 yas kontrolu vardi. Kreste daha once "doktorlar" konusunda bilgi edindikleri ve kresten fahri doktor :) belgesi aldiklari icin midir bilmem pek bir istekle gitti Selim doktora. Yalniz bu arada zorunlu olarak vurulan grip asisini ve kanindaki kursun oranina bakmak icin -yine zorunlu olarak- kan almalarini pek beklemiyordu. Doktordan sonra birkac kere "benim ayagima ne yaptilar, kolumdan ne aldilar" diye muhabbetini yapti.
***
Bana gelirse sira, ben de biraz yorgun ve hala biraz hasta bir sekilde Sebo'nun gelmesini bekliyorum. Olumsuz ruh halimi ustumden atabilmis degilim henuz :( , belki de hamilelik de bunu etkiliyor, zira biraz da zor geciyor su siralar hamileligim. Bunun yaninda olmasini istedigim bazi seyler gecikerek olmamakta diretiyorlar gibi. Isimden ve yasadigim ortamdan duydugum bazi memnuniyetsizliklerimi kulak ardi etmeye calissam da onlar bana "ic sikintisi" seklinde geri donmeyi hic geciktirmiyorlar.

Bazi seyler istedigimiz gibi gelisse hic fena olmayacak.

The End!

PS: Dun sonunda arkadasimin teyzesi sayesinde lahana sarmasi yedim :)

8 yorum:

a_y_s_e dedi ki...

OLEEYY. I knew it, I knew it... benden once yazdin ama, battaniyenin fotosunu bi cekip de koysam ben de yazicam insallah..

cok cok sevgiler. yarin gorusmek uzere.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Canim benim :)) Insallah her sey gonlunuzce olur..

sumuklubocek dedi ki...

tesekkurler sekerler :)
battaniye super bu arada!

ycurl dedi ki...

Irem cok tebrik ederim. Cok guzel haber. 4 cocuklu bir ailede yetistigim icin kardes, abla, abi guzel seyler. Demek Selim kardesini heyecanla bekliyor ne guzel!

sumuklubocek dedi ki...

Tesekkurler Curlycigim...
benim icin cidden bir "milestone" idi ama alistim sanirim bu guzel fikre :)))

Salıncakta iki Kişi dedi ki...

selim kardes icin tebrik ediyorum. Cok guzel bir haber bu..sanirim yine en son benim haberim oldu :( cok guzel, cok mutlu ve saglikli bir hamilelik gecirirsin umarim. Sevgiler..

Isil dedi ki...

Tebrikler Irem,2.bebeginizi de saglikla kucaklarsiniz insallah :)

İLKAY dedi ki...

TEbrik ediyorum hayırlı olsun:)))