Pages

27 Eylül 2007 Perşembe

Basliksiz

Bu aralar pek yaz-a-maz hallerdeyim. Elim klavyeye gitmiyor nedense. Belki de Selim'le baslayip ailedeki herkese, henuz geleli bir hafta olan anne ve babama da, yayilan grip ve tembellik halidir nedeni. Belki de -yine- yazacak birseyler bulamamanin yorgunlugu. Her nedense bu yazamama tikanikliklari daha sik olmaya basladi bu aralar; hatta tamamen yazmasam mi artik diye dusundugum bile oluyor zaman zaman. Yani ne katkim oluyor ki blogger dunyasina diye sorgulamadan edemiyorum :).
Sonbahar da gelemedi hala; kuzeye geldik soguk olsun diye ama hala yazdan kalma gunler yasiyoruz; dun hele 31- 32 derece civariydi. Boyle simarik konustuguma pisman oldugum gunler gelir mi bilmem ama hadi artik sararsin su yapraklar da sonbahar havasina girelim diye dusunmuyor degilim. Bunda merkezi oldugu icin ofis klimamin artik buzzz gibi degil de sicak sicak ufurmesini istememin de payi var az cok.
Selim'i doktora goturdugumuzde; doktor bize topluca sizin stres katsayiniz yuksek olmali dedi; hani yeni bir cevre, yeni bir sehir, yeni bir is, e bu arada hastaliklarla mucadele etme durumlari derken belki de tum bunlarin getirdigi bir yorgunluk benimkisi bilemiyorum.
Gerci yazmak, bir anlamda kendimle dertlesmek de oldugu icin iyi geliyor ama bazen insan kendiyle de dertlesmek istemeyebiliyor, o da ayri bir durum.

8 yorum:

Ekmekcikız dedi ki...

Aman ha! Bırakma kendini.
Hep beraber alışacaksınız, doktor çok doğru söylemiş. Stres yüksek olunca, havanın oynak olduğu mevsimlerde hastalık da, isteksizlik de daha çabuk yapışıyor, insanın yakasına.

Ayrıca, blog alemine katkıyı kim umursuyor ki?
Kendimize katkı yapalım, onun yansıması mutlaka olumlu olur.:))

Serra yiLmaz dedi ki...

gecmi$ olsun..
aLi$mak cok zor oLuo dimi.. ;(

~Serra

Minik Patikler dedi ki...

Geçmiş olsun efendim, bize geliniz rahatlarsınız :)

sumuklubocek dedi ki...

birakma-ma-ya calisiyorum kendimi, ha gayret di mi :)
***
serracigim senin de ablan gitti degil mi, sen nasilsin?
***
Mpcigim, sagolasin... Aslinda oyle cok istiyorum ki bugunlerde; davetin daha da ozlemimi artirdi.

Kuaybe dedi ki...

Canım Sümüklücüm.. Senin her yazını okumak çok hoşuma gidiyor, arayı açtığında merakla bekliyorum hatta.. Katkıdan kastın bu olmalı.. Lütfen yaz.. Sakın bırakma bizi :(( Çok üzülürüz bak..

Bugünlerde ben de iyi değilim ama hem çakmamaya hem de çaktırmamaya çalışıyorum.. Hayat zik-zaksız olmuyor.. Hem bak annenler de gelmiş, gözün aydın.. Birbirinize sarılın sarılın, moral depolayın :))

Tamam mı cicim..

sumuklubocek dedi ki...

Kuaybecigim, senin yorumun da moral verdi; sagol canim...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Sakın bırakma, çok üzülürüm:(

Mademoiselle dedi ki...

Hem sen yazmayi birakirsan kimden alacagiz haberlerinizi...