Pages

24 Mayıs 2007 Perşembe

Unutulmayacak bir ani :)))

Dun, aslinda tehlikeli ama o an icin daha cok komik oldugunu dusundugum bir olay yasadi Selim.
Dun, Selim'in babasiyla evde kalma gunuydu, ben de okuldaydim. Okulda calismaktan buladigim icin normalde yaptigim gibi bes bucuk alti civari cikmak yerine uc bucuk gibi erken cikmayi tercih ettim.
Su anda bulundugumuz sitenin girisinde hemen sol tarafimiza, hem posta kutumuz, hem sitenin jimnastik merkezi, onu arkasinda da havuz bulunuyor. Herneyse, ben arabayla siteye girdim ve ilerlerken Selim'le babasinin havuz tarafindan gelmekte oldugunu gordum. "AAA dolasmaya cikmislar..." diye dusunurken, bir de bakayim ki Selim bastan asagi kiyafetleriyle birlikte sirilsiklam!

Hemen durdum kapiyi acip, aaa ne oldu boyle, yoksa...? derken ben babasi "evet, Selim havuza dustu!" dedi!!!
Neee, nasil oldu falan derken, evde konusalim dedik ve hemen eve gittik. Selim bu arada saskin saskin bakiniyordu.
Allah'tan ki cocuk havuzuna dusmus.
Oyle bakiyordu, birden havuza daldi dedi babasi, o arada da Selim bizi dinliyor "daldii" gibisindan birseyler dedi Selim de.
Ama her ikisinin de islanmis halleri, Selim'in ve babasinin saskinligi, gulsen mi aglasan mi durumlari gormege degerdi dogrusu!
Hemen kiyafetlerini cikarip banyoya soktuk Selim'i.
Oglumuz cok ama coook hareketli, bir an bile gozden ayirmaya gelmiyor...
Boyle de bir ani oldu bu!

12 yorum:

Tasneemistanbul dedi ki...

Allah korumus canim ya hep dikkatli olmak lazim bir saniyede cup diye daliveriyorlar, Mirac haftasonu havuza resmen adim atarak girmeye niyetleniyordu. Alttaki foto super bu arada :) yerim ben onun saskin ordek halini. Daldiii diyor demek papaganim benim :) Mirac ta gun boyu t-shirt diyip durdu cok komik bunlar ya :)

sumuklubocek dedi ki...

ilginc gelmis demek ki ona t-shirt lafi.
Selim de arabasini bip biiip letti tum gun :)

Kuaybe dedi ki...

Allah korumuş bebişi..
Kardeşlerim geldi bir an gözümün önüne.. küçükken gittiğimiz bir evde yarım saat arayla havuza düşmüştü ikisi de.. çocuk havuzu falan da değil, kocaaa yüzme havuzu.. ilkini ev sahibi takım elbiseleriyle havuza atlayıp çıkarmış, diğerini düşerken oğlu bacaklarından yakalamış ama başaşağı beline kadar suya gömülmesine engel olamamıştı :))

benim oğlum daha şimdiden durmuyor yerinde.. gözüm ciddi ciddi korkmaya başladı benim!

Kuaybe dedi ki...

yaa biz yine yokuz kardeşlerde :((

sumuklubocek dedi ki...

Tesekkurler Kuaybecigim,
oncelikle hemen minik melegi ekledim linklere, sayfayi degistirdigim icin kimi linkler kaybolmustu, hatirlattigin icin sagolasin.
Buyuk havuz hele daha da tehlikeli Allah korusun, bogulma durumlari falan cok kotu.
Hatta bogulmalardan evde banyoda da cok dikkatli olmak gerekiyor. Doktorumuzun verdigi brosurde, bogaza bir sey kacmasinin ardindan ozellikle kuvette falan bogulmak -Allah korusun!- cocuk olumlerinin bas nedeniydi... Cok dikkat etmek lazim.
Demek Yusuf da Adam bebegin ve Selim'in yolundan gidiyor, haydi size kolay gelsin :)))

opel dedi ki...

Aman yavrum Allah korusun ,cok dikkat edin. Cocuklar bu cağlarda cok hareketli olduğu için bir an bile yanlız bırakmaya gelmez.onunla bir yere gittiğiniz zaman tüm gözler onun üzerinde olması lazım.Demek dalmış kerata suyu cok sevdiği için ne olduğunu anlamadan cup yapmıştır.Dedesi onu kuşadasında bol bol cupcup yapıcak.Sevgilerle torunuma cok iyi bakın.

Anne ve Bebisi dedi ki...

aaaa :) Geçmiş olsun yaa:) Tehlikeli bir şey ama çok da komik:) Aman Allah korumuş. Canım benim, öperim kocaman Selim abimizi:) Yüzme öğrensin de bizim palet ayaklıyla birlikte cup cup cup yüzsünler:))

Ya niye değiştirdiniz template'i?

Koyubeyaz dedi ki...

itiraf ediyorum guldum.. evet tehlikeli ve evet allah korumus ama bir an ikisininde havuzdaki halleri ve disari cikmalarini gozumde canlandirinca guldum. hos babanin yerinde olmak istemezdim korkutuculugu soz konusu bile olamaz ama boyle anlatinca sen gulmeden edemedim. gecmis olsun...

sumuklubocek dedi ki...

sevgili esracigim ve koyubeyazcigim, itiraf ediyorum ki benim de aaa yoksa yoksa dustu mu?den sonra gulmek oldu ilk tepkim. hele selim'in yuz ifadesini gorseniz cidden gulerdiniz!
neyse, evet esracigim cok yakinda baslamak lazim yuzme derslerine.
bir de obur templete guzeldi de bir posttan sonra karisti ortalik, ben de bu aralar pek ugrasmadigim icin degistirdim boyle gecici birseye...
opuyorum ikinizin de guzel bebislerinizi ;)

Ayşe dedi ki...

bende güldüm:)) Dediğin gibi bir saniyede çocuklar elimizden kayıverebiliyorlar... şimdi nasıl ya Selim, o havuzu birdaha gördü mü, yoksa tadına doyamamışta gene girmek mi istedi? :D

Talha dedi ki...

çok geçmiş olsun!!!!

NURHAYAT dedi ki...

guzelim gecmis olsun . gerci ohavuz pek derin degil ama genede gozden ayirmamak lazim kendiside pek sasirmis kormustur sanirim benimle gezerken kucagimdan kendini havuza atmak istiyordu. bende ellerini ayaklarini sokuyordum su bagimlisi selim suyu cok seviyor