Pages

10 Şubat 2009 Salı

Unutmadan...

Unutmadan yazayim:

Kardes bebegin kalp atislarini dinledim gectigimiz cuma gunu, 6 Subatti zannediyorum. Insan kalp atislarini duyunca tam anlamiyla icinde bir can tasidigini hissediyor.

Ayni gun bir de goz doktoruna gittim. 7 yasindan beri gozluk takmama ragmen ancak 30 yasinda kendime numarali bir gunes gozlugu yaptirma firsatim oldu; henuz gunes gozlugumu almadim.

Dun nihayet su filmi izledim. Begendim ama neden begendigimi bilmiyorum, tanimlayamiyorum.

Selim'in kres ogretmenlerinden biri evleniyor. Dugun hediyesi olarak arkadaslarindan ve ogrenci velilerinden aldiklari tariflerle bir "yemek kitabi" yapacaklar. Bunun icin hem kolay, hem de geleneksel bir "turkish" oldugunu dusundugum kirmizi mercimek corbasi tarifi yazdim ben de su siteden. Bir kere de mercimek koftesi yapmistim kresteki bir olay icin, onun da hazir ingilizceye cevrilmisini bu siteden yazdim, web adresini de vererek elbette...

Sicak hava dilegim yerine geliyor galiba yarin sifirin ustune cikacak ama umuyorum hafta sonundaki gibi ruzgar olmaz. O kadar ruzgarliydi ki hava 8-10 derece olmasina ragmen sifir gibi hissediliyordu ruzgardan dolayi.

Unutmadan yazayim dedigim birkac sey daha vardi, ama unuttum galiba...

2 yorum:

zumrutuanka dedi ki...

Iremcim havalrin duzelecegi yok bence su gunler kandirmaca.Biz kandik kizim suan da hasta cok oksuruyor:( Bide Erva gunes acti hadi kardesim ciksin diye diretince ne yapacagimi sasiriyorum!(yaz gelince gunes acinca cikacak demistik de!!)
cok opuyorum ikinizi.Dogumdan once beklerim buralara yolun duserse...

sumuklubocek dedi ki...

Sevgili Zumrutuankacigim,
seni tekrar gormek ne kadar guzel!!! Ve de cok sevindim hemen hemen ayni zamanlarda bekledigimize bebislerimizi :)))
Kardes heyecani Selim'de de Kivircik'ta da ayni zannediyorum!

Biliyorum bu birkac gun aldatmaca ama yine de ucundan da olsa birazcik sicakligi hissetmek guzel!

Chicago davetiyemi acik birakiyorum, belki ugrariz kimblir...