Pages

20 Nisan 2008 Pazar

yine madde madde

* Sebo hala yok :(, ama bu persembeye bekliyoruz :)))
* Bahar geliyor... Yandaki hava durumu derecesinde 10-15 arasi dereceleri gormeye basladik. Bunu firsat bilen ben Selim'i de alarak asagidaki gunes terasina inip cikan gunesten faydalanalim dedik bugun. Selim gunes gozlugunu, sapkasini takti, hafif bir gunes koruyucusu da suruldu -ee ne olur ne olmaz bir de yaniverir diye-, ben de cok begenerek aldigim gozlugumu takip men in black seklinde terliklerimiz ayagimizda, elimizde iceceklerimiz tikir tikir sundeck'e indik. Iner inmez disariya ciktigimiz an sicacik gunes yerine buzzz gibi bir ruzgar karsiladi bizi, oysa sabah kalktigimda hava oyle serin degildi. Biz ise oyle kos kos geri donmek zorunda kaldik, tam hava aldik anlayacaginiz!
* Dun nihayet turkiye'de yillardir durmakta olan annecigimin evlendigim zaman aldigi bilmem kac kisilik (bildigim kadariyla cok kisilik) yemek takimini buraya getirmenin mumkun olmadiginin bilincine vararak Macy's'deki indirim gununun de avantajiyla su yemek takimindan aldim. Sebo'ya surpriz olacak :)))
* Selim'le gunlerimiz son hizda devam ediyor, Sebo geldiginde bu hizin bir kismini devretmek icin onu daha bir dort gozle bekliyorum.
* Asagidaki yazimdan sonra henuz yeni bir film izleyemedim.
* Canim fena halde iskender istiyor, yarin yemege gitmeyi planliyorum.

9 yorum:

Mademoiselle dedi ki...

Cook az kalmis. Hepiniz cok heyecanli olmalisiniz:).
Guneslenme maceranizin yarim kaldigina uzuldum. Yemek takimizin cok SIKmis, gule gule kullanin( bence cok iyi yapmissin:)).

sumuklubocek dedi ki...

tesekkurler Ellecigim,
guneslenme maceramizi dusundukce guluyorum halimize. Oyle bir haldeydik ki ana- ogul goren plaja gidiyor zannederdi... Ama disari cikisimizla iceri girisimiz bir oldu, hevesimiz kursagimizda kaldi yani.

Minik Patikler dedi ki...

Şimdiden Allah başka ayrılık vermesin diyorum, yemek takımını da güle güle kullanın hayırlı olsun, zarif bir takımmış hakikaten.

Koyubeyaz dedi ki...

Birden gozumde seni ve seboyu gunes gozluklu terlikli sapkali canlandirip kapidan donusunuzu gozumun onune getirdim fena olmus hakkaten. Bir dahaki sefere insallah. Bu arada az kalmis esinin donmesine biraz daha sıkın disinizi. Yemek takiminida gule gule kullan artik sana yemege gelebiliriz hafta sonu :P

Ayşe dedi ki...

Ohh sukur mesaj yazmak nasip oldu sonunda:))

Oncelikle Allah kavustursun demek isterim, cogu bitmis bile azicik kalmis, ne guzel..Rabbim sIkintili ayriliklar vermesin hicbirimize...

Aydinlik yuzlu Selim i ozlemisim, baktim bol bol...sonra hava alirken ki(!) halleriniz de geldi gozumun onune.. neyse bir sonrakinin antremani olmus bu size;)

Yemek takimini bende cok begendim, kesinlikle iyi etmissin almakla, cok sade ve zarif...Huzurla kullan insallah...

sumuklubocek dedi ki...

canim arkadaslarim cok sevindim yorumlariniza...
yemek takimimiz icin sagolun ben de cok sevdim.
yemege bekliyorum, bu hafta sonu uyar mi size? :)))
ya hava alma muhabbetimize hala durup durup guluyorum...

Not: hala iskender yiyemedim, benim icin bir zahmet yiyiverin ;)

Ayşe dedi ki...

sumuklucugum geldi mi babaniz? merak ettim...insallah sag salim tamamlamistir..tatli selimcik te babasina kavusmustur...

Kuaybe dedi ki...

Hava almak iyidir :P

Babanız geldi galiba, hoşgeldi...

O yemek takımını iyi sakla, bir sen kadar sonra çooook öenmli misafirlerini ağırlamak için gerekebilir.. Kim mi? Tapii ki biz, hi hiii :))

Kuaybe dedi ki...

Sümüklüm nerelerdesin acaba?