Pages

7 Nisan 2008 Pazartesi

Arts and crafts days...

Elimde kanevicelerle birseyler yapan ben degilim sadece. Selim de bugunlerde yeni aldigimiz oyun hamuru setiyle uzun vakitler geciriyor. Yalniz o degil tabii ben de katiliyorum bu hamur oynama aktivitesine. Buyukler icin de baya stres attiran birsey bu hamur, tavsiye olunur ;)







Dun gittigimiz alisveris merkezinde cocuklar icin birkac oyuncak vardi boyle. Once buyuk bir hevesle donme dolapvari oyuncaga bindi Selim. Yalniz oyuncagin calismasiyla birlikte oyle bir korktu ki binmesiyle inmesi bir oldu diyebilirim. Neden korktugunu anlayamadim zira onceden de ayni alisveris merkezine gittigimizde hic korkmadan binmisti ayni oyuncaklara.

Bir sure sonra alisveris merkezinin diger ucunda asagidaki oyuncaklari gorduk. Bunlar favorisi arabalar diyerek korkmayacagini dusundugum icin once su mavi arabayi calistirdik. O da yaris arabasiymis megerse yalnizca one arkaya dogru degil yanlara dogru da hareket ettigi icin ondan da korktu Selim, bir de garip sesler cikariyordu ki ben de hak verdim ona.
Sonra, yine uslanmayarak su kirmizi arabayi deneyelim dedik. Neyse ki bundan sonuna kadar hoslandi Selim. Sadece one arkaya yavas yavas hareket eden birseydi.





Sebo'nun gitmesiyle kendimi alisverise verdim ben de. Haftasonlari yalnizca alisveris amacli disariya cikiyoruz. Turkiye gezimiz icin birseyler aliyorum, genelde kendime ;). Hos, bu aralar her ne kadar fiziki alisverise gittiysem de internet uzerinden istedigim seyleri cok daha rahat buluyorum. Ilk defa internetten terlik ve kiyafet siparis ettim, nasil olacagini merakla bekliyorum.

Bu hafta sonu -daha hafta basindan hafta sonunu dusunmeye basladim :)))- Selim'i Boston cocuk muzesi'ne goturmeyi planliyorum. Cok cesitli aktiviteler oldugu icin yalniz ona ait kocaman bir gun gecirebiliriz diye dusunuyorum. Umuyorum gunesli bir gun olur da keyfini cikarabiliriz.

4 yorum:

Mademoiselle dedi ki...

Bende gunesli bir hava olmasini umuyorum sizin icin:) Oyun hamurlari cok keyifli gorunuyor, kizim biran once buyusede bizde oynasak:). Onceki yazida el emeklerini cok sevmistim ama yorum yazmayi unutmusum, ellerine saglik. Selim'in ikinci resimdeki mavi kiyafetini cok ama cok begendim. Internet alisverisin konusunda tam istedigin sonuca ulasmani dilerim.

sumuklubocek dedi ki...

Ellecigim,
mavi kiyafetlet Selim'in deyimiyle jawslilar aslinda tamamen yazlik. Ama Selim cok giymek istedigi icin icine uzun kolluyla ve coraplarla giydi.
Ne zaman Selim'in sevdigi karakteri birseyler bulursam almaya caisiyorum, sonrasinda isimizi kolaylastiriyor ;)

Minik Patikler dedi ki...

Canım Allah kavuştursun öncelikle.


Selimle geçireceğiniz günü düşününce ben burdan heyecanlandım . İnsanın içine bambaşka bir duygu geliyor öyle ona ait bir zaman ayırmanın mutluluğunu tadınca.


Çok çok öpüyorum ikinizi de :))

sumuklubocek dedi ki...

sagolasin MPcigim,
bugun guzel bir bahar havasi var burada 12 derece -insanin guzel hava kavrami da degisiyor :)-. Umuyorum hafta sonu da boyle olursa gayet hos olur.
Sevgilerimle~