Pages

16 Haziran 2007 Cumartesi

Tez, blog vs...

Ders calisiyorum, tezime son hallerini veriyorum; bir aksilik cikmazsa -aman cikmasin!- tezimi temmuz sonunda savunacagim insallah. Bu tez savunma isleri cok karisik, hadi hersey bitti diyelim yok hocanin bulundugu tarihi ayarla, komite uyeleri ne zaman buradalar diye kontrol et, bunlarin birbirine uymama olasiklari cok yuksek, hadi ortak bir tarih buldun, hadi bakalim universite program planlari engeline takil, o uymasin; onu uyduracagim diye ugras; tezini formatla, formatlarken catla; eh bu arada mumkunse son savunmana hazirlan... Olme esegim olme, hadi bakalim...
Ders calisiyorum, demektir ki bir bunalti arasinda bloguma da birkac sey ciziktirebiliyorum. Ciziktirmezsem olmazsa olmaz bloglarimi tikliyorum. Yandaki listenin %80'inin olusturuyor olmazsa olmazlarim. Eh onlar da uhunetimi yoketmezse birkac haber geziyorum, Turkiye haberleri degil ama dunya haberleri -Turkiye haberleri buhran gecirip bilgisayari kapatmama neden olabiliyor zira-.
Ders calisiyorum, demek ki buralardayim ;)

*** *** ***

Not: Asagidaki anketimizde kizlarin sayisi artmis, bakiniz!

2 yorum:

anne ve cocuk dedi ki...

selam...tez günlerimiz uzakta kalmis gibi.20 lerden 30 lara hızlı bir gecis yaptim.Simdilerde ise kendime hobiler yaratiyorum. Fotograf cekmek de yeni hobim. Fark etmene sevindim...tesekkurler.

sumuklubocek dedi ki...

evet, cok guzel acilar yakalamissin, ben cok begendim. daha cok fotograf bekleriz o zaman ;)