Pages

21 Haziran 2007 Perşembe

Ic Sikintisi...

Bugun canim cok sikkindi; hala oyle...
Belki bazi seyler yeni yeni icimi daha da acitmaya basladigi icin, belki de baska birsey. Bilmiyorum ama sabah uyandigim zaman baslayan icime oturan sikinti gece 11 oldu, hala da gecmiyor.

5 yorum:

Minik Patikler dedi ki...

Canim Allah seninledir, en umutsuz ve uzgun oldugun anlarda daha cok seninledir. Bunun verdigi ferahlikla atlatmaya calis s1k1nt1larini..

anne ve cocuk dedi ki...

selam,insan herseye alisiyor.Acilar da bir sure sonra bitmese de gulumseyebiliyoruz bir sure sonra...canim eskisi gibi olmasa da bloguma bir seyler ekleyecegim.Onsuz olmaz.biraz gunluge donusecek sanirim...

Ayşe dedi ki...

İremcim, şu günlerdeki üzüntülerinin bir birikimi olarak için sıkılıyordur..Zaman zaman, sevdiklerimizden ayrı yaşamak, onları kaybetmek, beklenmedik olaylar duymak ve bunlar gibi daha birçok imtahanlarla kaşılaşıyoruz...Böyle zamanlarda bu dünyaya geliş amacımızı düşündüğüm zaman biraz ferahlayabiliyorum ben..İnşaallah bugün daha ferah olarak güne başlarsın...İyi haberlerini ve neşeli yazılarını bekliyoruz...

Kuaybe dedi ki...

Canım başın sağolsun.. Anneanneciğimin yanında bu haberi okuyunca bir garip oldum.. çok üzüldüm.. Allah sabır versin, acınızı hafifletsin.. Lütfen üzme kendini..

Serra yiLmaz dedi ki...

Allah yardimcin oLSun; sIkIntIn kiSa zamanda gecSin in$allah..

~Serra