Pages

20 Mayıs 2007 Pazar

yaz-a-ma-ma donemleri...

Bu aralar yine o yaz-a-ma-ma donemlerindeyim sanirim. Icimden geliyor gelmesine de ya klavyeye oturunca baska oncelikler giriyor isin icine, ya da ne derler sevkim kaciyor, ne yazacagimi bilmez bir sekilde donuveriyorum iste.
Aslinda bu aralar sevdigim hicbir seyi yapamamaktan muzdaribim, eh haliyle de etkiliyor bu insani.
Herneyse, tasinacagimiz memlekete gittik geldik, evimizi tuttuk, yasayacagimiz yeri sevdik, eh biraz da gezdik ve donduk. Donerken farkettik ki aslinda burayi da cok seviyor-duk biz. Yani buradan oyle ardimiza bakmamacasina kacmiyor ama bir donemi kapatmak itibariyle ve belki birgun geri doneriz diyerek ne kadar oldugunu bilmedigimiz bir sure icin terkediyoruz. Ozellikle de son donem yagan yagmurlarla yesillenmis de bulduk burayi, ayrilacagimizdan midir nedir, bir baska guzel gorundu Dallas bize. Bir yandan da oglumuzun memleketi tabii, yeri her daim farkli olacak buralarin bizim icin.
Iste boyle, bundan baska su anda yazacak birsey bulamadigim icin noktaliyorum burada...

5 yorum:

Ayşe dedi ki...

sevilen şeyleri yapamamak!! çok kötü değil mi, nasıl üzülüyor insan..birde zorunlu olanlar var, üstüne onlarıda eklersek yapmadıklarımıza...

yok yazasım gelmedi gerisini:(

Yeni evinizi belirlemenize, yaşayacağınız şehri sevmenize ve işlerin yolunda olmasına sevindim. Ayrılırken üzülünecek olması da bence iyi birşey..ilginç bir yaklaşım ama demek ki güzel günler-yıllar yaşatmış ki üzülünülüyor diye düşünüyorum. Ya iyi ki gidiyoruz bu yerlerden dedirtseydi..
İnşallah yeni memleketinizi de seversiniz, alışır ve benimsersiniz. Hem ora da yeşil yeşildir ki dimi:)

sumuklubocek dedi ki...

evet aysecigim, destegin icin sagolasin ;)
bol yesillikli bir foto koyayim o zaman gozbebegim'e, evet guzel bir yesil...

cenebaz dedi ki...

Hayırlısı olsun. Herşeyi yoluna koymana sevindim. İnsan hem çalışıp, hem çocuk büyütüyorsa, bir de senin gibi uzakta olup da çocuğunu 2 dakikalığına bile bırakabileceği bir yakını yoksa, gerçekten pek çok şey için zaman bulamıyor. Ama hepsi geçecek. Selim biraz daha büyüsün, kreş çağına gelsin, kendine ayıracağın zamanların da olacak. Bu arada nasıl ev tuttunuz? Yani apt, müstakil?

NURHAYAT dedi ki...

guzelim hersey daha iyi olacak . yeni bir ev yeni bir cevre sana cok iyi gelecek derslerin hafifliyecek kendine daha cok vakit ayiracaksin sevdigin istedigin ugraslari yapabileceksin daha mutlu olucaksin kolay degil yaptiklarin seni cok taktir ediyorum opuyorum canim benim

sumuklubocek dedi ki...

Cenebaz hanimcigim, apartman seklinde tuttuk, soruna istinaden yukaridaki fotoyu koydum ;)