Pages

7 Mart 2007 Çarşamba

P&P

Her daim severim... 1995 yapimi bu diziyi ilk BBC'de yayinlanirken izlemis, ve cok begenmistim. Burada da durup durup dvd'sini kiralayip izliyorum. Kitabini da okumustum, ve diziyi kitabi uyarlamada basarili bulmustum.
Yazarin diger eserlerinde de belirgin olan donemin ozellikleri cok iyi verilmisti dizide. Yalniz karakterler arasi resmiyet beni cildirtiyordu bazen; kendimi "e hadi soylesene onun sen oldugunu" ya da "ufff soyle artik onu sevdigini" vs diye haykirirken buluyordum. O donemde baska bir sabirliymislar herhalde ama ben yapamazdim oyle sanirim. Seviyorsan soyleyeceksin kardesim, ne o oyle bekle bekle... nereye kadar?
Neyse, her izledigimde kendimi icinde buluyorum, dizinin, donemin, karakterlerin. Normalde pek romantik bir insan olarak tanimlamam kendimi ama bu dizi pek romantik!
En begendigim karakter mi? Soylemem, siz bulun ;)

3 yorum:

iremmm dedi ki...

bende sex in the city dizisini cok sevmistim irem.4 sezon seyrettim :)
her karesini ezberlemistim..
bu arada ben yazilarimin arasina link veremiyorum beceremedim irem.bana yardimci olurmusun,sen yapiyorsun ya bilrsin.yazi yazarken link kutucugunu tiklyorum,cikan kucuk kutuya htt:// yerine yaziyorum ...blogspot.com diye mesela ama postumda adres olarak cikiyo :( isimi cikmiyooo.yapamadim,help meeeee :)

sumuklubocek dedi ki...

sevgili irem, link kutucugunu tiklamadan once hangi yaziya link vermek istiyorsan once onu secip -nasil anlatsam, ustunden highlight edip- sonra kutucuga tiklayip adresi yazarsan olur sanirim...
oluyor mu?

Mademoiselle dedi ki...

Cok guzel, cok cok guzeldi...Son veriyon sinema filminden daha basarili oldugunu dusunuyorum.