Pages

10 Mart 2007 Cumartesi

bir dis daha...

8 mart gunu, Selim'in yedinci disinin cikmakta oldugunu farkettik. Uzuuuuun bir suredir iki altta, dort ustte olmak uzere alti diste yerimizde saymaktaydik. Genelde cevredeki bebeklerden duydugumuz dislerin biri gelince hepsinin ard arda cikiyor olusuydu; ancak, Selim epeydir alti diste takili kalmisti; yoktu diger dislerden ses seda. Bunca sey arasinda bunu dert etmiyorduk pek ama iste yine agzina herseyi goturuyor olusundan farkettik ki yedinci disimiz de yolda.
Sormayin cok komik eski daha "bebeklik" zamanindan kalma dis kasiyicilar cikti yine ortaya. Dedemizin hediyesi olan titresimli dis kasiyicimiz ve ici su dolu olup dondurulabilen dis kasiyicilarimiz tekrar cikti meydana.
Disliklerini cikarmak icin icinde eski oyuncaklarinin oldugu kutuyu cikardik meydana. Bir gormeliydiniz o bebekken "oynadigi" oyuncaklari bir orijinalmis gibi cikarip eline alisi ve sevinisi vardi ki sormayin. "Oglu, sen bunlari daha bebekken oynuyordun" dediysek de birkac saatlik zevki ondan esirgemedik. Masallah Selim oyuncaklarla oynamayi cidden seven ve her oyuncagiyla -tamam, bazilariyla biraz fazla olsa da- oynayan bir cocuk. O yuzden ona bir oyuncak almak ayri bir zevk veriyor bize.
Her neyse, boyle iste yeni bir disimiz daha geliyor ;)

2 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Hayırlı olsun:)

sumuklubocek dedi ki...

tesekkur ederiz, insallah sizinkileri de gorecegizdir ;)