Pages

26 Şubat 2007 Pazartesi

Cumartesi: Cuma-ertesi!

Yok, yok olmayacak aklimdaki yazmadan baslayamayacagim calismaya... Birkac gun yazmayinca iste boyle yazma krizi geliyor bana!
Cumartesi, ah su cumartesi...
Guzel bir gun(du) belli bir yere kadar.
Anladim ki insan kocisi oglusu birakip arada kendine vakit ayirmaliymis; iyi oluyor. Ben de bu amacla sevgili arkadasimi da ayartip bir sinema kacamagi yaptim cumartesi gunu. Ormantik (bunu bile bile ormantik yazdigimi bilmem soylemeye gerek var mi?) bir film -erkekler pek haz etmezler ne de olsa ;)-, gunluk dertleri, tasalari, mesgaleleri dusunmeden lay lay lom vakit gecirmek isteyenlere onerilir -e bir de benim gibi HuGH amcayi sevenlere... (Bu filmde farkettim ki Hugh artik "amca" olmus, yaslanmis...) Kolalarimizi hopurdeterek, hosca vakit gecirdik sinemada, degil mi mademoiselle? (Mademoiselle'e bir not: arkadasim sen "madame" degil misin ayol, ah bu Fransiz fonetigi yuzunden ismini yazana kadar canimiz cikiyor, ya da iyisi mi sana sadece "elle" diyeyim ben, nam-i diger "she"!)
Neyse, sonra kocisi ve oglusu elle'in kocisinin elinden almak uzere elle (hi hi)'in evine dogru donus yoluna ciktik, bu arada sevgili kocisler tarafindan bilmem kac kere telefonla arandik, malum Selim de uyuyunca SIkIlmis bizim kocisler. Herneyse, elle'in evine geldik; tam biz yavas yavas evimize donmeye niyetlenirken hic hic kaciramayacagimiz cazip bir teklifle karsilastik. Sagolsun sevgili arkadaslarimiz bize turkiyeden gelme, mangalda "hamsi" yaptilar, bes senedir ilk defa bizim de bogazimizdan hamsi gecti. Internetten alindigini duymus ama tazelik acisindan suphelerim oldugu icin hic denememistim; denedik, yedik, begendik...
Oyle, mutlu mesut devan eden gunumuz tam onlardan cikarken Selim'in alnini sehpanin demir ayagina vurmasiyla -bu detay insallah Gozbebegim'de ayrintisi ile anlatilacaktir- sona erdi! "Cok gulme, aglarsin!" derler ya oyle birsey oldu bizimkisi...
Herneyse, cumartesi gununden cikardigim notlar:
1- arada bir kendine vakit ayiracaksin.
2- ama sonradan olan olaylardan oturu sucluluk duymayacaksin!
3- Selimleyken her daim ekstra dikkati olacak, mumkunse cocugun her tarafini -hani su hepimizin patlatmayi manyakca sevdigi- bubble padlerle sarip sarmalayip oyle gezdireceksin!
4- yasamak guzel sey be kardesim! :P

Merak edenlere Not: Gazi Selimcik su an gayet iyi!

12 yorum:

Mademoiselle dedi ki...

Tekrar cok cook gecmis olsun. En kisa zamanda kazadan hicbir iz kalmamasini
umuyorum. Cozumunu cok sevdim, keske daha once aklimiza gelseydi en azindan o sivri koseleri etkisiz hale getirirdik. Benimde bundan cikardigim ders, cocugun olunca sehpa denilen esyayi unut!
Ufakligin kazasi disinda benim icinde cok keyifli bir gundu...Eslerimizin bir kac kez aramasinin altinda baska nedenlerde oldugundan supheleniyorum:)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Canım benim çoook geçmiş olsun:( Allah beterinden saklasın. Öpüyorum tatlı Selimciği.
Güzel bir gün geçirmenize de çook sevindim:)

sumuklubocek dedi ki...

elle'cigim bende o baska nedenlerin hatta daha agir bastigini zannediyorum; kih kih ;)

esracigim, cok cok sagolasin; alni hemen de kocaman sisince ve biraz da yarilinca ve normalde cani kati olan selim yaygarayi basinca, biz birden baya panik yaptik ama cok sukur su anda sislik inmis morlugu kalmis vaziyette. sagolasin dusundugun icin...

Kuaybe dedi ki...

çok geçmiş olsun selimciğe.. Allah korumuş yine de.. inşaallah hemen geçer morluğu da..

senin de bloğunun yeni hali hayırlı olsun.. ama dün daha farklıydı di mi.. bu arada sen de bana "sen" de olur mu :)öyle daha samimi :)ben pek sevmiyorum resmiyeti işyeri dışında :)

sumuklubocek dedi ki...

sevgili minik melegin annesi; tamam, zaten pek resmilik yok bu blog dunyasinda, uyar bana da ;)
deneye, deneye bulacagiz bir template artik...

Minik Patikler dedi ki...

aaaaaaaaaaaaa cok gecmis olsun canimm benim :(

sumuklubocek dedi ki...

MPcigim, size de yazacagim; aklimda ve kalbimdesiniz ;)

iremmm dedi ki...

kiyamam yaa cok gecmis olsunn...umarim hemen gecer morlugu iremcim..bu arada bu seker bebisin resmi yokmu,gorsek selim beyi de.. :)
yenilemissin blogu cok guzel olmus ferah ferah..

sumuklubocek dedi ki...

sagolasin sevgili irem, bana da gayet ferah geldi boyle; hadi bakalim sikilincaya kadar...
Selimcigin ayri blogu var iremdem@yahoo.com adresine mailini atarsan sizi de ekleyebilirim okuyanlar listesine ;)

Koyubeyaz dedi ki...

neden benim yorumlarim cikmiyor :(

Swayline dedi ki...

İkinizede geçmiş olsun Sevgili sümüklüböcek. Çok üzüldüm sarı şekerimin alnışındaki morluk hemen geçer inşallah. Sende çok korkmuşsundur ama çocuklar biyerleri morarmadan büyüyemiyorlar galiba.
Bende küçükken çok çarpardım kafamı oraya buraya. Babannem ekmek içini ıslatıp şişen yerime koyardı. Bende bi kenara geçip geçsin diye bi süre uslu uslu otururdum.

sumuklubocek dedi ki...

koyubeyazcigim, bilmiyorum :((( bir ara bana da olmustu bu durum desem ???

sevgili sway; biz soke olduk ilk defa boyle birsey basimiza gelince, cok korkturk, tabii ki Selim daha da korktu... cocuk bu duse kalka buyuyecek ama insanin ici elvermiyor iste. benim de kuzenimin kafasinda bilmem kac tane dikis var...