Pages

10 Nisan 2011 Pazar

simdi, su anda...

simdi, su anda ingiltere, reading'teyim... ilk defa yurtdisina ciktigim bu ulkeye, 17 yil sonra tekrar ayak bastim... 17 yil oncesinden farkli olarak bu sefer bu ulkeyi sevmeme neden olan ulkenin kendisi degil birlikte oldugum insanlar, cok degerli arkadaslar oldu, onlara tekrar tesekkur ediyorum...
reading'teki universitede, 17 yil oncesinde oldugu gibi bir universite yurdunda kaliyorum. yurt kokusu 17 yil oncesinin aynisi.
17 yil oncesinden farkli olarak odamda kendime ait bir bilgisayarim ve internetim var, bu sayede evimle konustum biraz once. Miniklerimi cok ozledim, yine 17 yil oncesinden farkli olarak...
***
simdi tembelligi birakip yarinki sunumum icin calismam lazim, evet, yine 17 yil oncesinden farkli olarak ;)
yarin icin bana basarilar dilemeyi unutmayin lutfen!

7 yorum:

ESMA ( esma_uysal@yahoo.com) dedi ki...

Basarilar Sumuklu, insaallah kolay rahat gecer sunumun...

cenebaz dedi ki...

Başarılar, su gibi geçsin sunumun.

Isil dedi ki...

Irem,pek yorum yazmasam da blogunu takip etmeye calisiyorum. Hos geldin Ingiltere'ye. Reading'e trenle 50 dakika uzakliktayiz biz. Ne kadar kalacaksin burada?

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Herşey yolunda gitmiş olmalı!:))

Anne ve Bebisi dedi ki...

Dondun mu sag saglim?

Esra Nur dedi ki...

ben de seni arayayim diyodum, yine arayi actik diye, bi tatile girde rahatla gezelim olmaz mi? :)suheda ve merve bizim apartmana tasiniyor haberin var mi? artik bu tarafa gelmek icin daha cok sebep var yani :))

Deli Anne dedi ki...

Başarılar diliyorum size ama çok heyecanlandım ben sizin blogu görünce.. Selim ve Kerem ismini görünce etiketlerde daha da heyecanlandım.. Benim çocuklar gibi çocuklarınız diye doğdu içime.. Yanılmamışım.. büyük oğlunuz Selim küçüğü kerem (bizimki kerim) . gülümsüyorum boyuna.. saçmalayabilirim affedin!

Sevgiler ve başarılar tekrar