Pages

2 Mart 2011 Çarşamba

spring break'mis peh peh peh!!!

Guya spring break nam-i diger "bahar tatili"ndeyiz. Cunku ne bahar, ne de tatil gibi bir tatil.
Daha da aciklamak gerekirse bahar degil, daha pazar gunu 25cm'e varan kar yagdi ve bugun en yuksek +3 dereceyi gorduk. Tatil degil, yine bir makaleyi -hatta makaleyi inceleyen kendisine guzel!!!(!@%&) sozler soylemek istedigim bir hakemden dolayi 3. ve insallah son kez revize edip yetistirmeye calisiyoruz.
Sonra calisilmasi geren baska acil(!) makaleler ve okunmasi gerekn sinavlar ve projeler var!
Bu arada Meksika'ya tatile giden yan ofisteki arkadasi hatirlamak istemiyorum bile!!!

Tum bunlarin arasinda bir de Ingiltere vizesi almaya calisiyorum ki buradan parmak izi verme olayi kopartti beni! Neyse ki vize icin New York'taki konsolosluga gitmek yerine pasaportu ve diger evraklari postayla gondermeniz yeterli. Umarim tum bunlar vizeyi almak icin de yeterli olur. Nedir bu vize iskencesi, oysa ki dememis miydi Lennon amca "Imagine there is no countries, it isn't hard to doooo" diye? Imagine etmek hard degil de gerisi de pek kolay degil.

Neyse, vizemi aldigimda yazarim tabii alirsam eger. Boylelikle 1993 yilindan sonra ilk kez Ingiliz vatan torpagina ayak basacagimdir. Aslinda ilk yurt disina ciktigim ulke olaraktan Ingiltere'nin yeri baskadir benim yuregimde ve de bu yuzden de ayri bir heyecanliyim yani.

Gece gec oldu, yorgunluk ve calismanin verdigi buhran basmis durumda bilmem yazisimdan farkediliyor mu?

Neyse, suraya da bir Inciluz bayragi ilistireyim de tam olsun artik ;)


Ya, bir de birazcik dinlensem tatil yapsam hele de su spring olmayan break'e de benzemeyen break bitmeden...

Hiç yorum yok: