Pages

5 Ocak 2010 Salı

Sevgili Gunluk...

Bugunu Selim'in dogumgunu icin alisveris yapmakla gecirdik. Hos, Selim'e diye cikip hem evin hem de kendimizin ihtiyaclari icin vakit harcadik disarilarda ama olsun :).
Bugun Selim'e sabah kahvaltida mini bir kutlama yapip, ona aldigimiz cocuk fotograf makinasini hediye ettikten sonra asil bu cumartesi gunu icin yapmayi planladigimiz dogumgunu partisi icin birkac susleme, kagit tabak, balon gibi cocuklari mutlu edecek seyler aldik. Persembe gunu Selim'in babaanne ve dedesi burada olacagi icin dogumgununu hepbirlikte kutlayalim istedik.
Selim fotograf makinesini sevdi, umuyoruz kendi fotograf makinasiyla guzel foto;ar ceker...

Ben de ne zamandir yapmak istedigim birseyi yaparak suraya uye olmak icin ilk adimimi attim. Acikcasi cok begendim bu merkezi, hemen egzersizlere baslayasim geldi, yarin arayip tam uyeligimi yaptiracagim. Zayiflamak bir yana aslinda enerjik olmak icin baslayacagim egzersize. Cunku bu aralar kendimi gercekten bedensel olarak daimi bir yorgunluk icinde hissediyorum ve bu zihnimi ve ruhumu da etkiliyor. Egzersiz yaptigimi, sonrasinda saunasinda ter attigimi, dus aldigimi ve arada masaj yaptirdigimi dusunmek bile iyi geldi, umarim baslayinca da ayni sekilde hissederim.

Bu arada haftaya derslerim basliyor, bu donem ders vermemis oldugum icin kendimi kopmus hissediyordum, tekrar "hoca" moduna girmek biraz zamanimi alacak gibi...

Kerem ise tehlikenin doruklarinda yasiyor bu aralar. Artik kendi kendine donmeyi hem sirtustunden yuzuste, hem yuzustunden sirtuste, ve kendi etrafinda dondugu ve tirtil misali hareketlenmeye basladigi icin cok guvenli bir yerde olduguna emin olmadan yalniz birakmaya gelmiyor pek. Yine her daim ilgi istemeye devam ediyor, yerde birkac dakika oynadiktan sonra mizildanmaya basliyor anne-baba kucagi icin. Ama bunlari hep gulumseyerek yaptirdigi icin biz de bu duruma severek katlaniyoruz. Artik abisiyle de cok daha interaktif durumda. Abisi de cesitli hareketlerle onu gulduruyor. Bir de siki siki sarilmasa iyi olacak ama Kerem bu durumdan pek de sikayetci gorunmuyor.

Kerem icin anne sutune devam ediyoruz, arada bir iki bebekler icin pirinc cereali ve pure sebze meyveyle baslamak istedik ama su anda Kerem pek ilgili degil anne sutu disindaki yiyeceklere. Bakalim ne zaman tam olarak baslayacagiz....

1 yorum:

a_y_s_e dedi ki...

aaa selimcigin doomgunu geldi tabi...
ayse (teyzesi)nin de bir-iki hedayesi olacak ama supriz olsun. :)