Pages

24 Mayıs 2009 Pazar

simdi, su anda...

yandaki hava durumu kizimiza guvenim sarsildi :( . Zannediyorum biraz geriden geliyor soyle ki bu kiz askili elbiselerle gunluk guneslik bir havada gezinirken su anda burada bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor, hem de son yarim saattir.
Radyoda eski parcalar, Lenny Kravitz "baby, It Ain't Over 'Til It's Over" diyor; Kelly Clarkson'un "Because of You"sundan sonra... Lenny Kravitz dinlemeyi ozlemisim, farkediyorum; oysa bir ara o kadar cok dinlerdim ki...
Kahvemi yeni ictim, evde yalnizim...
Aslinda bu hafta Turkiye'den bir misafirimiz var; Selim'in enistesi :), Kanada -Montreal'deki isinden iki gunluk kacamak yapip buraya indi. Boyle durumlarda en cok Selim icin seviniyorum, zannediyorum bu yaslarda aile, akraba duygulari gelisiyor, ve hosuna gidiyor anneanne, babaanne, dede gibi kavramlarin ustune bir de hala, eniste gibi baglari eklemek. Zaten ornegin kreste de aile unitesi yapmislardi, buyukbaba ve annelerden fotograflarini ve nerede yasadiklarini gosteren bir kart istemis, sonra da onlari dunya haritasinda yapistirip sinifta anlatmislardi.
Simdi de Men at Work'den "Land Down Under" caliyor.
***
Boyle sakin kendi kendime kalabildigim gunleri seviyorum, hos hava moduma cok uymasa da umutluyum, gunes biraz sonra gosterecek kendisini ;)
simdi de yeni bir sarki: Taylor Swift- Love Story :)))

3 yorum:

a_y_s_e dedi ki...

ayakkabi ariyordun ya... Wrentham'a gittik bugun, Ecco'da guzel rahatca ayakkabilar var, Aerosoles'de ve de Clarks da...

o dedigin elbiselerden de bol bol Target'ta gordum. :))
your personal shopper reporting.

sumuklubocek dedi ki...

tesekkur ederim Aysecigim... hemen bakayim, zira yaz gunleri kapali spor ayakkabiler hic cekilmiyor :(

a_y_s_e dedi ki...

haftaici gidin yalniz, sabahtan, yoksa anababa gunu oluyor.
hele yarin hic gitmeyin, memorial day, bugun bile bi km giris kuyrugu vardi biz donerken, feceat yani... yanina da su al. :))
guzel cocuk magazalari da var.
ne boluk porcuk yazdim ya. kusura bakma.