Pages

1 Temmuz 2008 Salı

mini tatilimiz

Gelir gelmez yazamama nedenlerinden biri ise Sebo'nun kisacik tatilinde birseyler yapmak istememiz ve bu nedenle Boston'a bir bucuk saat uzaklikta olan Cape Cod'a gidisimiz oldu.
Denizden gelip yine kosarak bir deniz kenarina -pardon buradakilerin kullanis sekliyle okyanus kenarina- gittik. Elbette yine en cok Selim'i mutlu etme amacli olarak.
Ege sahillerinde deniz kabugu bulmak dort yaprakli yonca bulmak kadar mucize haline gelmisken okyanus kenari olmasi dolayisiyla burada bir suru deniz kabugu, kabuklu deniz hayvani ve bilimum bilinmedik kucuk deniz yaratiklari vardi plajda. Sanirim bu nedenle denize girmek benim icin pek cekici olmadi bu sefer. Hos, yine de deneme amacli -curiosity, kills the cat- girdim ici pek dolu sulara. Ama orada oldugumuz birkac gunumuz bol temiz, okyanus havali, bol gezintili, bol bol dinlenmeli gecti. Selim sayesinde pek cok insanla tanistik. Amerikalilar genel olarak cocuk seven, cocuklara cok anlayisli yaklasan insanlar. Bu nedenle de ekstra rahat ettigimizi belirtmeliyim.
Tatil boyunca Selim sudan cikmadi.
Sebo uyudu :)
Ben de onlari kameraya cekip durdum.
Iste fotolarimiz, arada sanat calismalarim da var ;)
***
marti



dalgalari asmak



bu kim?



yakin plan deniz kabuklari



milyonlarca deniz kabugu



sahil...



deniz sevdalisi Selim



sagda, sevimli otelimiz



odadan okyanus manzaramiz



makinayi elimden almak uzere "vereeer misin annecigim" diye yaklasan Selim




ve tatil donusu Selim -bu bindigi oyuncak hala populerligini yitirmemis durumda

2 yorum:

SENABERA dedi ki...

Hem Türkiye seyahatinizin hemde mini tatilin güzel geçmesine sevindim.. Hele mini tatil yaptığınız belde süpermiş, fotoğraflara bayıldım... Selim'in şirinliğine ise kocaman maşAllah diyorum..

sumuklubocek dedi ki...

Tesekkur ederiz sevgili senabera... son fotoya tekrar bir baktim da cidden kocaman gorundu selim gozume.
sevgiler!