Pages

25 Mart 2008 Salı

Bir video daha :)))



Havaalanlarinda cocuklara yonelik yerler olmasi cok guzel birsey. Daha dogrusu hayati kolaylastiran bir olay. Uzun suren bir ucak yolculuguna cikarken isteyeceginiz en son seylerden biri henuz havaalanindayken eziyetli bir seyahate adim atmaniz. Hos boyle bir durumu onlemek icin elinizden geleni yapmis ve yaniniza gerekli oyalama malzemelerini almissinizdir ama tum bunlarin daha havaalaninda tukenmesi isteyeceginiz en son seylerden birisidir. Biz genelde Selim'in sorumlulugundaki cantasina sevdigi birkac kitap, birkac araba, krakerler, meyve suyu, boya kalemleri, bos kagitlar ya da defter gibi malzemeleri dolduruyoruz (Not: iki yasindaki bir bebek-cocukla (toddler icin bu karsilik oluyor, tesekkurler Esra :)) yolculuga cikarken yaniniza alinacaklar (1)). Doldurmamiz da yine Selim'le birlikte hangi arabani alacaksin, hangi kitabi, su mu bu mu seklinde secenekler vererek oluyor. Henuz pasaport gibi onemli belgeleri onun sorumluluguna vermiyoruz tabii ki :))).
Boston Logan uluslararasi havaalanindaki cocuklara ayrilmis bu yer Selim'i uzun sure oyaladi gecen Turkiye'ye gidisimiz oncesi. Neyse ki aktarma yaptigimiz charles de gaulle havaalaninda da kucuk capta cocuk oyun yerleri vardi. Boylelikle stres, yorgunluk, ve kendi bildigi mekanda olmamanin verdigi rahatsizlikla miniginizin hem sizi hem de kendini bunaltabilecegi bir yolculuk cok daha zahmetsiz hale geldi.


Boston'da ayrilirken



CDG havaalaninda





(1) Bunlar Selim'in cantasindakiler. Elbette ebeveynlerin cantasinda ekstra bir -uzun yolculuklarda iki- set kiyafet, bez, mutlaka ve mutlaka bol miktarda islak mendiller. Kendiniz icin gerekenleri saymiyorum elbette :).

2 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

Yerim ben bunuuuuuuuuuuuu......... Ya soyle yakinda bir yerde olsaniz gelip iki sıkıstırıcam Selimi yani oyle istedi canim. Asagidaki video ya bayildim. Bu arada ayni Zeyneb gibi sayiyor acayip mutlu oldum. Ve seninle kullandigimiz cumleler ayni "elini burnundan cekermisin annecim" :)))) cok iyi geldi bu bana hatta blogu sifreli yapip benimde yayainlayasim geldi yani o derece.... operim sizi cok...

sumuklubocek dedi ki...

canim ya, diyorum ben bizler birarada olmaliyiz diye ;)
Sonuna kadar destekliyorum sifreli blog acmani, Zeyneb fotolari istiyoruz biz de....
ben de sizleri opuyorum kocaman !