Pages

29 Şubat 2008 Cuma

Artik yilin artik gununde yazilmis bir artik yazi...

Bugun okula gelirken cidden biraz daha disarida dolassam donarim bu sogukta herhalde diye dusunuyordum ki yandaki derecenin -12'yi gosterdigini gordum. Birkacgundur suregelen -2, -3 ve en dusuk -6'lara alismistim ki -12 cidden kemiklerimi bile usuttu. Saniyorum hissedilen ruzgarla birlikte -12'den de dusuk bir derece... Ozetle: brrrr...
***
Bugun artik yilin, artik gunu :))) 19 Subat 2005'ten beri yazageldigim gunlugume bu artik gunde birseyler ciziktirmeliyim mutlaka. Hos her ne kadar medya "yuppi bir gun daha kazandik" :P yaygaralari yapsa da -cidden salak miyiz biz? yoksa insanlar sevinmek icin sebep mi ariyorlar?- aslinda benim icin hic mi hic birsey ifade etmeyen bir zaman dilimi... onumuze geleni yasiyoruz iste, hersey cok ama cok goreceli bana gore...
***
Stresli ruyalar goruyorum yine bu aralar, hani su uyandiginizda da tum gun yakanizi birakmayan, sizi bir ruh halinden otekine sokan, bogan, realiteyi sorgulamaniza ve bu sorgulamanin sonunda da alinize hicbirsey gecmeyen ve bunu gorunce daha da bogulmaniza sebep olan ruyalar. Uyandiginizda uyandiginiza mi uyudugunuza mi hangisine olduguna bilmediginiz ama yine de sizi birseylere pisman pisman eden ruyalar!
***
On gun kadar gec de olsa blogumun ucuncu yilina sapka cikariyorum efendim:
Meraklisina iste ilk blog yazim burada!
Not1: O zamanlar blogumun adi bir sumuklubocek gunlugu degil depression diaries (depresyon gunlukleri) idi, sanirim simdiki ismi daha iyi ;).

7 yorum:

Mademoiselle dedi ki...

Heeepi Bortdeeey Sumuklu, heeeepii bortdeyy saaanaa...Tek tek yazinca cok uzun ve iskence gibi olacagini farkettim:). Evet, dun ben de senin derecende eksi 11 gordum ve galiba yanlis gordum diye bir daha baktim. Sonra senin soguk havayi sevdigini dusunerek bunun hosuna gittigini dusundum. Hatta tamam itiraf ediyorum acaba sumuklu soguktan SIKILIR MI birgun diye de dusundum.
Yakinlarda tatile cikiyorsunuz galiba, cok guzel bir tatil diliyorum size. Ailece cok eglenin, tum stresinizi atin, evinize oyle donun...Donusunuzde guzel resimler de bekliyoruz. Biraz plajlardan, biraz guzel agaclardan:).
Tabi kendi adima da yakinlarda o taraflarda bir konferans olmasini dileyebiliyorum ancak:)...

Ekmekcikız dedi ki...

Bırrr!
Dondurucu, sahiden.

Söylemeye dilim varmıyor, ama, bizim dereceler sizinkinin (-) yerine (+) olanından. Bahar geldi sanki. Çabucak oralara da gelsin.
:))

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

newyorkta dun ve bugun hava guzel bekleriz sizi sumuklubocek)alttaki yaziya yorum yazamadim buraya yaziyim dedim bence kotu bir anne yoktur.ve sende iyi bir annesin. oglunun resimlerine her baktigimda gozlerinin ici gulen cok mutlu bir cocuk goruyorum ben herzaman..

Kuaybe dedi ki...

Buraya bahar geldi gibi.. Kıskanma tamam mı Sümüklücüm :P

Ya ben neyi farkettim biliyor musun, blogumun ilk yaşını kutlamayı unutmuşum :P Tüh tüh.. Tee Ocaktaydı bir de.. Konuyu uğraşsam da oraya bağlayamam bu saatten sonra :))

Haydins dedi ki...

Merhabalar,N'ce yazilara dliyim istedim..Buralarda soguk ama ben soguk sevmeyenlerdenim..

Kuaybe dedi ki...

Nerelerdesin Sümüklücüm yaa?

cenebaz dedi ki...

Bloğunun doğum günü kutlu olsun. Buralara bahar geldi Sümüklüböceğim. Hatta yaz bile diyebiliriz. Hava 20 derecelerde , her yer günlük güneşlik, erikler ve bademler çiçek açtı. Ege'yi bilirsin baharda. Cıvıl cıvıl, rengarenk. Umarım artık oralara da bahar gelmiştir:)