Pages

5 Aralık 2007 Çarşamba

Yarindan sonra...


Cuma gunu sabahi buradan ayrilip, hepbirlikte buradaki memleketimize (yani Dallas'a) gidecegiz! Bunun heyecani sardi beni simdiden. Hos, yalnizca bir gece kalacagiz ama tekrar orada olmak iyi gelecek bize, biliyorum ;).
Gidisimizin amaci benim mezuniyetime katilmak -aslolan benim katilmam tabii-. Malesef benim hocam yurtdisinda oldugu icin Sebo ile katilamamistim mezuniyet torenimize. Ama boylesi belki de cok daha iyi oldu cunku anne ve babam da gelebilecekler mezuniyetime boylece. Ben universiteyi bitirirken mezuniyet torenime katilmamayi tercih etmistim. O zamanki sartlar, konular boyle bir ruh haline surukleyi sevdigim okulumun mezuniyetine katilma istegi uyandirmamisti bende. Bu yuzden doktora mezuniyetime ayri bir sevkle katilacagim simdi. Bu yuzden ayri bir heyecanliyim simdilerde.
Mezuniyet anilarini donunce anlatirim ;)
***
Bu arada Boston'da (Dallas'ta hic gormemistim) su cantalar cok moda. Ben begeniyorum ozellikle buyuk modellerini. Anneme gosterdim begenmedi "Turkiye'de bunlarin yuzune donup bakan olmaz, basma gibi birsey bu" dedi burun kivirdi, bilmem, oyle mi?
Ha, niye soruyorum, kendime alsam mi diye karar veremedim cunku...
***
Birsey daha yazacaktim ama unuttum; hatirlayinca artik...
Bu arada gettyimages yakinda benden telif isteyecek!
***
Hatirladim: Pazartesi cok guzel lapa lapa kar yagdi burada! Yagan kar altinda dolasmak apayri bir zevkmis, ilk defa tecrube ettim (tecrube ettim :Turk filmi repligi gibi oldu).

11 yorum:

ENERJİ dedi ki...

Şimdiden tebrikler sana.Ne mutlu sana ailen yanında:))

sevgistanbul dedi ki...

Evet,ben de okulda, 'gencler' arasinda cok goruyorum bu cantalari.1-2 senedir var ortalarda ve aslinda hos,ama annen hakli.Turkiye'de insanlar burun kivirir cok 'sosyetik' birileri moda yapmadikca:)

sevgistanbul dedi ki...

A elbette tebrikler!Darisi basimiza...Eminim cok iyi gelecek sana mezuniyet toreni.

ycurl dedi ki...

Cok tebrik ederim. Annene canta konusunda katiliyorum :))

Ayşe dedi ki...

bencede boylesi cok cok iyi olmus, ne guzel ailen, esin ve gozbebeginle birlikte katilacaksiniz:)) mezuniyetini tebrik ederim...

GELİNLİKEVİ dedi ki...

UMARIM MEZUNİNİYET TÖRENİN İSTEDİĞİN GİBİ GÖNLÜNCE GEÇER.
BU ARADA ÇANTALAR ÇOK HOŞ.HER RENK GİYSİYLE KULLANILABİLİR.BU KADAR RENKLİ OLMASI SAYESİNDE DEĞİŞİK GİYSİLERLE KULLANDIĞINDA BİLE HER BİRİ AYRI BİR TASARIM GİBİ GÖRÜNECEKTİR BENCE...

Ekmekcikız dedi ki...

Tebrikler Doktor Hanım!
Güzel bir yolculuk olmasını dilerim.
:)

Kuaybe dedi ki...

Senin adına çok mutlu oldum Sümüklücüm.. Ben mezuniyete katılmıştım - hem de hiç ummadığım halde şartlar tamamen bana uygun olduğu için - ama mezuniyet fotoğrafı çektirmedim.. Onu inşaallah bir buçık sene sonra Ozan da mezun olunca aramıza da küçük bilim adamımızı alıp beraber çektireceğiz :))

Tebrikler cicim.. Hep sürsün başarın inşaallah..

Anne ve Bebisi dedi ki...

Tebrikler canim:) Profesor oldugunu da goruruz insallah:)

Cantalari begendim;))

Minik Patikler dedi ki...

Allah hayırlı etsin canım :)

Bu arada çantaları beğendim, ben burun kıvırmam mesela :)

Kuaybe dedi ki...

Sümüklücüm ben geldim bu sefer de sen yoksun ama :(( Ben de sana kızarım bak :P