Pages

22 Temmuz 2007 Pazar

yazmayacagim, dedim ama...

hep boyle oluyor! o hep en yogun oldugum zamanlarda "yok, yazmayacagim" dedigim halde (bakiniz asagidaki yazi) kendimi birseyler ciziktirirken ve hatta bunun icin cabalarken buluyorum ben. hatta soyle ufak bir arastirma yapsam eminim en yogun zamanlarimla blog yazilarim arasindaki korelasyon .90 falan olur :))).
eh, neyse olsun o kadar; her gulun bir dikeni vardir :P diye ucuz bir espri yapip su savunma stresimin de yukseldigi bu anlarda ailecek yaptigimiz bir aktiviteden bahsedeyim: alis-veris!
kulaga, ozellikle de hemcinslerimin kulagina, ne kadar hos gelirse gelsin yeniden bir evi sifirdan, hadi sifir abarti oldu esyalarimizin %20'sini goturecegiz yanimizsa, kurmak eglenceli oldugu kadar zahmetli birsey.
ucundan kiyisindan baslasak da aldiklarimizin yaninda almayi planladiklarimiz hala deve ve kulak misali (aldiklarimiz kulak oluyor bu arada). gerci bugun farkettim ki herseyi bir anda alma stresinin de pek bir alemi yok aslinda. oglusun yatagini, odasini halletik -ona ikea'dan cocuk yatagi ve hos bir oda takimi tarzi birseyler edindik-; bizim yatak odasini da halledersek simdilik oturma odasi konusunda cok da acele etmemek mantikli olacak. - zaten ilk baslarda pek oturmak icin zamanimiz da olmayacak gibi-
bunlarin yanisira mutfaga cesitli aletler, aksesuarlar almanin yaninda su anki yemek takimlarini da elden gecirip degistirmenin de zevkini yasayacagiz. hos, zaten turkiyede biraktigimiz kocaman guzel bir yemek takimimiz var, bes senedir gidip almamizi bekleyen, ama o yuz kusur parca guzelim (ceyizim diye soylemiyorum ;) nasil getirecegimizi bilemedigimiz icin simdilik kendimiz icin gunluk ama hos birseyler bakiyoruz iste. elle'den duydum mikasa'da buyuk indirim varmis, savunmadan sonra bir kosu oraya...
bir yandan da artik ciddi is hayatina baslayacagim icin ustume basima daha bir dikkat etmem gerektigi vakif oldu. "ya tasindigimizda zamanimiz olmazsa?" ve "ilk basta neyi nereden alacagimi tam da oturtamam zaten" diyerek kiyafetlere de bakiyorum bu arada, bu olayi da savunmadan sonra hizlandirmam gerekiyor, ayni sorun kocisimde de var. ama yine de yaz indirimlerinden cok cici ayakkabilar -bir tanesi serra'nin su meshur pozundaki sevgili MP'nin de pek begendigi ayakkabilar, dayanamadim ben de aldim (bu ara cumle de neydi deme ey sevgili okur, anlayan anladi anlayacagini :))), terlikler ve birkac giyim esyasi aldigimi soylemeden gecemeyecegim ;).
***
bu kadar ihtiyac cilginliginin arasinda bu carsamba insallah tezimi savunacagim (25 temmuz); hemen akabinde evimizi bosaltacagiz -daha hicbirsey toplamadik- (31 temmuz); ve ben tum bunlar arasinda insallah sag salim savunursam tezimi teslim edecegim.
cok karisik, kurusuk, stresli, mitresli bir zaman geciriyorum, geciriyoruz anlayacaginiz; eh bu arada da yazi yazmadan olmazdi degil mi ama ;)?
***
efendim, verdigim linklerle de -dar alanda kisa paslasmalar; yok, pardon dar zamanda sikisik yazilar olayina da yeni(!) bir boyut getiriyorum, bilmem farkettiniz mi?
***
ya, benim kafam cidden cok mu mesgul, bana mi oyle geliyor???

7 yorum:

ycurl dedi ki...

Cok az kaldi. Savunmanda basarilar. Strese birebir sey alisveris etmek :) Bu arada kiyafetime ceki duzen vereyim dersen Ann Taylor tavsiye ederim. Pek cok sey indirimde su anda.

sumuklubocek dedi ki...

tesekkurler sevgili curly! savunmadan hemen sonra ann taylor'a damliyorum ;)

Kuaybe dedi ki...

Canım benim, Allah yardımcın olsun gerçekten.. İki büyük badire atlatacaksın ard arda, inşaallah kolaylıkla ve güzellikle hallolur ikisi de.. Dua edeceğiz sana yarın bol bol :))

Yeni eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşaallah.. En çok da civcivimin odasını merak ettim ben :))

Kıyafet konusunda bir önerim olamayacak maalesef ama -burada olsan vardı birkaç harika yer- senin gibi cici birisine ne giyse yakışacağını düşünüyorum ben.. Çok da zorlama kendini :))

Yusufcuk da ben de öptük sizi muck muck..

Ayşe dedi ki...

İremcim, Allah yardımcın olsun..zor ve yoğun günler geçiriyorsun..İnşallah savunmanı da taşınma işinizi de başarı ve kolaylıkla atlatırsınız...

Ekmekcikız dedi ki...

Tez savunma günü için başarılar ve kolaylıklar dilemek istedim.
=))

Kuaybe dedi ki...

Ya çok merak ettim ama ben ne oldu tez meselesi? Geliyorum gidiyorum haber yok :((

Saat farkından kaynaklanıyor galiba, erken davranıyorum sanırım ben :))

Serra yiLmaz dedi ki...

hangi ayakkabidan bahSediosun merak ettim canim. Biraz gec gordum kusura bakma. :)
guLe guLe kuLLanirsin in$allah.

~Serra