Pages

3 Temmuz 2007 Salı

yazalim acilalim :)))

Selimcigim bizden sikiliyor musun yoksa?
Masallah bu kadar hareketli olunca Selim, biz yetisemiyoruz onun bu hizina. Illa ve muhakkak birseyler yapmak durumunda oluyoruz onun icin gun icinde. Yoksa, mumkun degil mizildamasindan kurtulamazsiniz.
Hos yavrucugum oyle insanin basina sarip mizildayan cinsten degil ama yine de ozel bir etkinlik olmazsa gelip bizimle gecirmek istiyor vaktini, oyle kendi kendine oyuncaklariyla oynama donemi bitti sanki.
Bu aralar sandalyelerin, koltuklarin ve direk de masalarin tepesinde gezinmege bayiliyor Selim, bizim icin de masalarin ustunde birsey birakmak sorun oluyor; bir bakiveriyorsunuz onemli bir sey'e onemli birseyler olmus, yokolmus :)))
Insanlarla iletisim kurmayi cok seviyor Selim. Birileri onunla konustugu zaman kendince -biz anlamasak da cevap vermege calisiyor- gulucukler atiyor, bir sekilde konusmayi goturuyor yani. Amerikalilar genelde cocuklarla cok guzel iletisim kuruyorlar, bu da Selim'in ekstra hosuna gidiyor tabii ki.
Bir de kucuk cocuklara cok merakli Selim bey, eee etrafta pek gormeyince gordugunde oynamak, sarilmak istiyor. Hatta hic birakmak istemiyor cocuklari.
Yalniz cok sikilgan, gerci hareketli bir cocuktan bunu beklemek yanlis belki ama bugun benim ofisimde iki saat zor durdu, hayirlisi bakalim. Ozellikle disarilarda bir yere gittigimizde de oturmak mumkun olmuyor, devamli arkasinda, saginda solundayiz. Gerci restorantlarda cocuk sndalyesinde onunde de bir icecek ve o an icin sevdigi, onu oyalayan bir yemek olursa yarim saat kadar hepimiz mutlu mesut birseyler yiyebiliyoruz. Burada bu cocuk sandalyesi ve boyakalemleri olayini cok seviyorum, cankurtaricilar :)
Bugunlerde favori sozcugu "duttuuuu" (dustu), bu kelimeyi dusen hersey icin -kendisi dahil- soylese de, attigi seylere de soylemesi pek bir komik oluyor. O zaman "hayir oglum dusmedi, sen attin onu" dedigimizde anlamamazliktan geliyor :)))
Iste Selim'den kareler:
Selim bu aralar israrla yemegini kendisi yiyiyor, midesine ne kadar giderse artik ;)



Disariya cikiyoruz, babba'mizi (sapka) takmamiz lazim ama abba'miz (ayakkabi) nerede?



Koltuklarin tepesinden bir kare



Cantami karistirayim bakayim icinde neler varmis (labels: ben bunu hep yapiyorum)



Selim is -pardon, yaramazlik- basinda... Niye oyle diyorsun annecigim, ben bu sularla oynarken sen de ne yaptigina baksana... Ah, evet yavrum ben de pek hoslaniyorum senin bu hallerinden :)



Disariya gdecegiz diye giyindim ama nerdeee bowling oynamaya gidiyormusuz megerse, cok sikildim, elime o agir toplardan degdirmediler bile... Haaa bu arada ben topa ball der oldum, annemler nedenini arastiriyorlar

5 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

Ben onun o GAP tisortunu, kot pantalonunu oyle efe efe durmasini koca gobegini yerim bitiririm allah nazardan saklasin. ne cabuk buyudulerde adam oldular ruya gibi..

sumuklubocek dedi ki...

Koyubeyazcigim tesekkurler... Ben de senin yorumunu okumadan once son fotoya dalip gitmisim, cidden koca gobis olmus bizimki...
Inanilmaz canim, bana hala bebek gibi geliyor, daha cocuk diyemiyorum Selim'e ama buyuduler gercekten.
Ah su anneler, her girdigimde magazalara once Selim icin birseyler bakar oldum, onun herseyi cok daha zevk veriyor insana...
biz de foto isterizzzz :)

NURHAYAT dedi ki...

cok tatli torunum ben onun her seyini yerim pek tatli olmus canim torunum bu resimler pek bir guzel cikmis aslan yavrum benim

Anne ve Bebisi dedi ki...

Delikanli olmus bu ayol:P Masallah:))
Bayildim fotolara:))

Su beyaz uzerine lacivert GAP yazan t-shirt var ya, bizde de 0-3 ayligi var:P Bir ornek giyinsinler abi kardes:P
Optum cok cok:))

sumuklubocek dedi ki...

tesekkurler anneannemiz ;)
***
aaa esracigim, yanyana fotolarini koyalim o zaman onlarin boyle, hadi giydirin bekliyoruz ;)