Pages

10 Temmuz 2007 Salı

Yagmurlar icinden...

Yaz ortasindayiz... Hatta Temmuz ayinin ortasina bile geldik sayilir; gunler o kadar cabuk geciyor ki insan neler yasadigini bile farkedemiyor zaman zaman...
Yagislar, bol gokgurultu yagmurlar hizini cok da kesmeden devam ediyor. Bundan hic sikayetci degilim, hatta iki gunluk sicak oldugunda hemen yagmurlari arar olduk. Dallas degil Seattle vesselam :)
Biz de tasinma, mezuniyet, tez vs. gibi konular arasinda sikismis durumdayiz, biri tamamen bitmeden digerine tam da yogunlasamiyor insan; bu da insanda devamli bir kalp carpintisi yapiyor.
Cumartesi gunu gozlugum kirildi, ustune bastim kirildi... Dun yeni bir gozluk icin doktora gittik, gozluk siparisim verildi, iyice kucucuk bir gozluk aldim, pek entellektuel olacagim sormayin ;)
Es zamanlarda, uzun zaman once kirilmis olan ve benim elbette ihmal ettigim disim gitgide agrimaya basladi, ve bize dis doktoru yolu gorundu. Doktor ilk once yeni bir kanal tedavisi ile kurtarmaya calistiysa da enfeksiyon bir hayli ilerlemis oldugundan bir sure temizledikten sonra disi cekme karari aldi. Dis gitti ama aslinda hersey yeni basliyor, giden disin yerine yapilmasi gerekenler; diger bakim isteyen dislerim de eklenince bana tasinir tasinmaz iyi bir dis doktoru bulmak dusuyor.
Iki gunu boyle gecirdik iste, bu arada Sebo da bu vesileyle dusun bir dolgusunu tedavi ettirmege basladi.
Blogda "dis" konusunda yazdigim yazilar gun gectikce artiyor mu ne?
Neyse, iste boyle yazmiyorsam bu aralar vardir elbet bir sebebi :)))

7 yorum:

mucizenin annesi dedi ki...

diş konusunda kendime bi arkadaş bulmanın sevinciyle yazayım istedim hemen :)) müzmin diş sorunsalı benimde ayrılmaz parçam..
selimi öperim kocaman..
sevgiler

Kuaybe dedi ki...

Yazını okuyunca sol arka dişim için için sızladı hemen.. Hamileliğim sırasında kaybettim kendilerini.. doktora gitsem hemen çekecek ama nerde bende o cesaret.. sallayıp duruyorum..

Bu arada gözün aydın, biz döndük :))

sumuklubocek dedi ki...

Tesekkurler sevgili yaban erigi! Her ne kadar hos bir konu olmasa da bu dis problemleri, ben de sevindim bu konuda bir arkadas bulduguma, tesekkurler tekrar!
****
Kuaybecigim, oncelikle donusunuze cok sevindigimi belirteyim, neydi o oyle gezmeler falan :)))
Evet, hamilelik bana iki dis kaybettirdi, bakalim sonra ne olacak?
Eger ara ara agri yapiyorsa, ihmal etmeden cektir hemen canim, yoksa ooofff offf cok cekiyor insan :(

iremmm dedi ki...

uuff dis agrisi demeyin banaaa...20'lik dislerim cikmak icin bir caba sarediyorlar bilemezsin irem'cimm :)))

öpüldünnn :)

kirmizikelebek dedi ki...

1957iremisko olan dise olsun benim su anda ustte iki disim var ben hic uzulmuyorum tek eksik olan dis olsun tatli saglicakla kal

Serra yiLmaz dedi ki...

di$agriSi cok kotu yaaaa ;(

~Serra

sumuklubocek dedi ki...

sevgili irem, agri kotu ama gelen dis olsun yeter ki, cikan olunca uzuluyor insan...
***
teyzoskicigim, ben de kime cekmisim diyordum, buldum, sana cekmis benim dislerim ;)
***
serracigim, oyle kotu ki, ne yapsan fayda etmiyor, gecen dis doktorum morfin bile alsan fayda etmez demisti, dusun yani...