Pages

2 Temmuz 2007 Pazartesi

bowling'e bir iki...


Dunden kalmaydim bugun, omzum agriyor cok fena.
Zira yillar sonra ilk kez bowling oynamaya gittik arkadaslarimizdan gelen spontane bir telefonla.
Ben severim bowling oynamayi, ustasi degilim ama bir donem oynamisligim vardir baya. Universiteden mezun olduktan sonra Denizli'de calistigim donemde tekstil sirketleri arasi bowling turnuvalari olurdu. Hos, tekstilde calisanlar -ya da benim gibi bir donem calismis olanlar- bilirler ki bu sektorde bos zaman yoktur pek. Ama diyelim ki oldu, Denizli'de boyle zamanlarda yapilacak birseyler bulunurdu mutlaka, bowling de bunlardan biriydi bizim icin.
O zamanlar aldigim keyfi hatirlamak ve bir mola vermek adina arkadaslarimizin bu teklifine hemen evet dedik.
Her ne kadar bowling oynarken Selim cok rahat ortalikta hareket edemedigi icin -top carpmasi gibi bir kaza tehlikesine karsi- devamli bir kucaktan o kucaga gectigi icin sikilsa da -hatta sikintidan patlasa da- biz dun biraz bencillik yaptik ve bir bucuk saat cok guzel eglendik.
Bowling oynamayi ozlemisim; ama oynayis tarzim degismemis, eskisi gibi hatta aynen su resimdeki kiz gibi atiyorum toplari; her defasinda hepsini deviremesem de birkac puan aliyorum, gerci puan muanbahane maksat eglenmek. Ama insan bu oyunda basarili oldukca egleniyor.
Dun bu sayede guzel bir pazar oldu bizim icin ;)devami savunmadan sonraya ...

3 yorum:

Ekmekcikız dedi ki...

Ne güzel, herkes tatildeyken siz de eğlenceli bir şey yapmışsınız.

Bu sene kızımın doğumgününde, o da dahil sekiz çocuk için bir bowling partisi yaptık; çok eğlendiler. Hele oyun sonrası hamburger üstüne de pasta yiyince keyifleri tamam oldu.

Bir ara ailece oynardık, Amerika'daki gibi yaygın bir spor-eğlence olmasa da son senelerde burada da küçük turnuvalar olduğunu duyuyorum.

sumuklubocek dedi ki...

Haklisin ekmekcikiz hanimcigim, ben de boyle avutayim kendimi ;)
biz oynarken de vardi orada bir dogumgunu partisi, bence cok guzel bir fikir boyle eglenceli seyler ozellikle de cocuklar icin. Ne guzel olmus gercekten ;)

Serra yiLmaz dedi ki...

ay ne guselll.. ben bowlingde iddali fln diiLim, hatta guseL oynarken artik gun gectikce kotule$meye ba$ladi oyunum. Bimiorum nolcak, oynamicam daha demi$tim ama cok zevkli yaa. :)

~Serra