Pages

20 Nisan 2007 Cuma

Selim oynarken

8 yorum:

iremmm dedi ki...

sunun haline bakarmısınız yaaa hic yerinde duruyo muuu hiicc :)))) gulmekten oldumm izlerken iremmm :)))) bı dee yere dusuyo senın tepkıne bakıyo,ne dıyceksın dıye..sen ah vah dersen aglycak..sen tepkı vermıyınce kaldırıyo popoyu :)))) salonun halıne baaakkk..ben bu senaryoyu gormustum..hala da gormeye devam edıyorum..degısen ortadakı oyuncak cesidi sadece hahahah :))))
öpüldünüz anali-ogullu ;)

sumuklubocek dedi ki...

ya sorma iremcigim, aynen oyle! ben de pek katiyim dusunce "kalk!" falan demisim cocuga :)))
aman ortalik her daim yayinti icinde; biz iceriye oyun odasina goturuyoruz, o getiriyor; boyle devam edip duruyor tum gun!

Tasneemistanbul dedi ki...

:) cok tatli yaaa coookk..

Kuaybe dedi ki...

popişinin üsüne düşüp düşüp kalkışı çok tatlı yaa.. bi de kafayı kaldırıp boncuk boncuk bakışı.. güzel civcivim benim.. yakınlarda olsak hiç kaçarı yoktu İrem, ısırmıştım butcuklarından bu çocuğu :))

Kuaybe dedi ki...

bu arada diğer iki video açılmadı bende.. birtek bunu izleyebildim :((

sumuklubocek dedi ki...

Sagolun Tesnimcigim ve Kuaybecigim.
Diger videolar niye acilmadi bilmiyorum cunku ben girdigimde bir sorun gorunmuyor.
Dusunce bir de "hoppaaa" diyor kendi kendine. Irem'in dedigi gibi biraz ah vah etsem o da panikleyecek, ondan bakiyor oyle ;)

Ayşe dedi ki...

maşallah irem, selim çok hareketli ve aktif. hiç durmuyor yerinde, ordan oraya, ordan oraya maşallah tekrar.. cidden çok hoş tepki bekleyen bakışlarıda, kocaman sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum ikinizede... siz memleketinize bir gelin de ben selimi yemeye gelmezmiyim görün bakalım:))

NURHAYAT dedi ki...

yuruyusunu gormedigimiz icin ilgiyle izledim butun evi fir donuyor canim benim hele arabasiyla ne kadar icten ve istekli oynuyor hayran kaldim aferin selimime