Pages

13 Nisan 2007 Cuma

hastaliklar, 15 aylik kontrolu...

Hastalik dolu bir hafta yasadik bu hafta; o yuzden sevgili dostlarimizin (onlar kendilerini biliyorlar :)) emaillerine karsilik veremedik, ozur dilerizzz...
Gecen hafta bi sogukalginligi gecirmisti Selim, tam iyilesti derken gectigimiz pazartesi gunu sabah kalktigimizda sol kulak arkasindan cenesine kadar bir siskinlikle karsilastik. "Eyvah, kabakulak bu!" oldu ilk tepkim, hemen doktorunu aradik. Doktoru atesi olup olmadigini sordu ki Selim'in atesi yoktu, hali de gayet iyi oynuyordu. Ates olup olmadigini ve siskinligin cevresinde kizariklik olup olmadigini monitor etmemizi, eger ates ve kizariklik olursa hemen gormesi gerektigini soyledi. Cok sukur tum gun boyunca atesi cikmadi, ertesi gun de siskinlik inmeye basladi. Zaten ayin 12si persembe gunu -yani dun 15 aylik kontrolu oldugu icin de bu sirada doktora goturmeye gerek gormedik Selim'i. Persembe gunu hicbir siskinlik kalmamisti. Selim'le gittik doktora -bu sefer babamiz dersi oldugu icin bize eslik edemedi-. Genel olarak iyi gordu doktor Selim'i, ama malesef kulak iltihabi olmus -soguk alginliginin, degisen havalarin sonucu olarak-, onun icin antibiyotik verdi. Genel olarak iyi oldugunu gormek memnun etti bizi, ama soguk alginliginin getirdigi sorunlar cok sukur Selim'i olmasa da beni rahat birakmiyor.
Simdi de ben baya bir hastayim, kulak burun bogaz hepsi cok kotu durumda, bu durum da ekstra bir halsizlik yapiyor. Sagolsun bu hafta Sebo aldi tum isleri eline...

Degisen havalar anlayacaginiz bizi kotu etkiledi.

Fotograf makinemizi aldik sonunda, bekliyoruz elimize ulasmasini.

Fotolar cok yakinda...

Saglikli kaliniz efendim!

8 yorum:

Rabia dedi ki...

Son zamanlarda hep hastalık haberi alıyorum. malesef biz de hastayız. Bir ay önce kadar brotşit başlangıcı vardı Utkuda. Tedavi edildi. Zor günlerdi. Ancak son bir haftadır yine öksürük var. İlaç kullanıyoruz ve her ilaç alma merasimi ağlayarak, elleri kolları tutarak zorla veriyoruz. Başka türlü almıyor. İğne yaptırmak da istemiyorum. Hala tam olarak geçmedi öksürüğü.
Selimciğime çok ama çok geçmiş olsun, tabi sana da İremciğim. En kısa zaamanada şifanıza kavuşmanız dileği ile.
Sevgilerimle...

Kuaybe dedi ki...

Civicivime geçmiş olsun.. tabii sana da.. Anneyken hasta olmak çok kötü oluyor yaa.. sürekli senden emek ve ilgi bekleyen bir bebiş varken.. İnşaallah hemen iyileşirsin..

Bu arada biz niye hala kardeşi değiliz Selim'in.. küstük ama..

sumuklubocek dedi ki...

Rabiacigim, size de cok gecmis olsun insallah... Ya sorma, ilac konusu ayri bir dert: biz yeni bir yontem bulduk, ilac siringasini bogazina kadar sokup Selim'in oyle fiskirtiyoruz icine; hem cabuk oluyor, hem o da tadini almadan gitmis oluyor ilac; deneyebilirsiniz belki... acil sifalar!!!

Kuaybecigim; ay nasil yapmisim oyle birseyi bilmiyorum; hemen sizi de ekliyeyim, sizsiz olmaz tabii ki! cok cok ozur ;)

Sevgilerimle...

iremmm dedi ki...

amanınn yaa :( cok uzuldummm...annenin hasta olmasi cok kotu bır evde yaa.galıba bız onlara gosterdıgımız ılgıyi,dıkkatı kendımıze de gostermelıyız..ucaktakı oksıjen maskesı olayı :))) once kendıne sonra yanındakıne...
gecmıs olsun canım yaa.antıbıotık ıcmek,içirmek cok zor gercekten..emır de nefret edıyor,hemde cok zararlı dıyorlar bobrekler ıcın ama mecbur kalıyoruz dimi :S
öpüldünüz analı-ogullu..

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çok geçmiş olsun:( Sesiniz çıkmayınca korkuyoruz :( Hasta mısınız diye:(

Talha dedi ki...

selimciğimize ve sana geçmiş olsun, ne yazıkki kulak problemi sarışın çocuklarda oluyor, talhanında aralık ayından beri devam eden bir kulak rahatsızlığımız devam ediyor tedavi alıyoruz hala...Allah acil şifalar versin inş. dua ile.

Tasneemistanbul dedi ki...

Allah sifa versin canimcim, ah su ilac isi insani cok yoruyor gercekten, ilac siringasini tek geciyorum bu alemde :)) ama goz damlalari cok zor cok beter :) umarim basiniza gelmez.


Hele sen, senin hastaligina daha cok uzuldum sen iyi olacaksin ki bebise bakacaksin insaAllah..

sumuklubocek dedi ki...

iremcigim sagolasin; bak ben yan etkilerini dusunmemistim, mumkun oldugunca az kullanmakta fayda ver demek ki...
sevdacigim, boyle bir korelasyondan haberim yoktu; ilginc bir durum- bu arada bende de ayni sinus ve kulak iltihabi olmus, oyle anali ogullu :(((
esracigim haklisin, hasta olunca kendimizle ugrasmaktan yazmaya vakit bulamiyoruz; vakit olsa da moral bozacagim diye yazmak istemiyorum ;)
tesnimcigim, sizin de yazinizi yeni okuyabildim, ve cok cok gecmis olsun diyorum aslinda gecmis olsun dileklerimi de yazmistim uzunca ama post ederken kayboldu ve bir daha da yazamadim, kusura bakmayin ins. Allah size de bol sifa versin, uzak olsun minnoslarimiz baska hastaliklardan ins!