Pages

25 Nisan 2007 Çarşamba

birkac foto daha...

Selim korkulu gozlerle bir pizzaya bir bize bakiyor. Oglum, niye korkuyorsun, pizza senden korksun, e hadi yesene...





Yok, yemeyecek gibi; onunde pizza ama gozler baska yerlerde. Aaaah, ah! hani oglum actin sen???






Birkac gun once ebde cekildigimiz bir fotograf. Ne kadar "Selim, annecigim buraya bak" diyerek kameraya baktirmaya calistiysam da basaramadim. Beyefendi gozunu televizyondan ayirmadi -ne vardi animsamiyorum-. Efendim kiyafetimizin alti su Hollanda'nin PSV Eindhoven takimina ait, Nurhal teyzemizin yolladigi paketten cikan ciciler arasindaydi; ustu ise malumunuz babamizin takimi GS'a ait Ali dedemizin aldigi cici. Halbuki ne o ne o, Selim annesi gibi BJK'li olacak :)))!









Tamam anne ya, tamam hadi bakiyorum sana simdi cek bari... Ne o oyle tum gun kosturdun arkamdan, iyi iste akilli uslu bir poz veriyorum bak ;)

6 yorum:

NURHAYAT dedi ki...

hepsi cok guzel .son pozundaki gulusu cok tatli. pizayi inceliyor yemeden once bence... o pizayi ben onu yiyeyim ...emi annesi

sumuklubocek dedi ki...

tesekkur ederiz anneannesi :)))
sonucta yemedi o pizzayi :(

Kuaybe dedi ki...

hımm ben şu ı love momy önlüğüne bayıldım :))bir de duruma uygun poz vermiş civciv.. ısırdım yanacıklarını :))

Rabia dedi ki...

Hayııır Selim Utku abisi gibi Fenerli olacak annesi. Gör bak :))
Malesef babamız fanatik. Şimdiden çocuk "penebaçeee" diye bağırıyor. Ahh ilerisi beni korkutuyor. Selimciğim maşaAllah çok şeker. Videoalarını pek izleyemiyorum. Bağlantı zayıf. Sadece başından birazcık izleyebiliyorum. Çok tatlısınız.
Sevgilerimle.

Tasneemistanbul dedi ki...

:) Mirac gibi gaaassarayli olsun cimbom gool gool goool diye bagirsinlar birlikte :) Bu arada Cem'in sulalesinin yegan GSleri bizim aile olar digerleri hep BJK hep BJK

iremmm dedi ki...

yerim ben onuu..o bakisini...MASALLAH SUBHANALLAH paşamaa :) onluk super..biz de futbol karmasasi yasiyoruz evde irem yaa :) baba fener'li,dede koyu gs'li...imdaaatttt :)