Pages

26 Ocak 2007 Cuma

yeni bir baslangic!

Bir hafta olmus yazmayali.
Selim pazartesi gunu yeni bir baslangic yapacak su bir yillik hayatinda. Ilk defa krese baslayacak kendileri.
Bugun babasi, ben ve Selim; carsamba gunu benim on tarama yapip begendigim krese gittik, babasinin da gormesi icin. Tekrar o da bakti ve hepbirlikte (anne ve babasi, Selim yok isin icinde henuz) uygun olduguna karar verip krese yazdirdik Selim'i. Onumuzdeki pazartesi (Ocak 29, 2007) gununden itibaren hayirlisi ile baslayacak Selim. Haftada bes gun, gunde 8 saat. Alismasi, ve bizim su anki is durumumuzun yogunlugu acisindan haftada bes gun baslatmayi uygun gorduk, birkac ay sonra belki uc gune indirebiliriz, bakalim.
Bugune kadar -bilmeyenler icin- donusumlu bakiyorduk Selim'e. Cok sukur, iyi de idare ettigimizi dusunuyorum. Boyle bakmamiz hem Sebo, hem benim, hem de en onemlisi Selim acisindan cok iyi oldu. Selim ilk bir yilinda anne ve babasindan uzak kalmamis oldu, boylelikle biz yavrumuzu daha iyi tanidik, o da bizim sevgimizden mahrum kalmamis oldu, babasiyla da guzel ve farkli bir bag gelistirdiler, hem de Sebo da bebek bakimi konusunda cidden cok iyi deneyim kazandi. Aslinda bu acidan cok sukrediyoruz, cunku bu sekilde anne babayla birlikte yogun bir sekilde bir yilini gecirmek aslinda cok fazla kismet olmaz. Hatta bizim de bundan sonra dusundugumuz -insallah- Selim'e kardeslere de cok kismet olmaz.
Bakalim Selim krese nasil uyum saglayacak? Su krese gidecek, ben baya begendim simdilik icin rahat sanirim.
Hayirlisi olsun; Selim'in yeni kres anili maceralarinda bulusmak uzere...

10 yorum:

Talha dedi ki...

halacım kreşemi gidecekmiş! ilk günlerde biraz üzülebilirsiniz bırakırken ağlıyorlar ama bu sizi üzmesin çünkü siz ordan ayrılınca 5 dk içinde arkadaşlarıyla oynamaya dalıyorlar...talha 1,5 yıldır kreşli ama hala ağlıyor. allah yardımcınız olsun..inş. hayırlı olur.

opel dedi ki...

Hayırlı olsun güzelime ,torunum insanları seviyor hele küçük yaşta olanları kreşe uyum sağlıyacağından hiç endişe etmiyorum.Yavrum sizde bu aralar derslerinize daha cok adapte olursunuz kreş konusunda iyi düşünmüssünüz.Selimin ilk kreş macerasını dört gözle bekliyorum.Sevgiler hayırlı olsun.

NURHAYAT dedi ki...

sevgili torunum cok sosyal bir cocuk alisir butun cocuklarida kendine hayran birakir selimcigimimin ilk kres deneyimi hayirli ugurlu olsun

sumuklubocek dedi ki...

cok tesekkur ediyoruz sevgili anneannecigimiz, dedecigimiz ve sevgili halamiz!
Talha abimizin yolundayiz yani ;)
biz de insallah cok sorun olmaz diye umuyoruz, Selim hemen insanlara alisan bir cocuk -hatta buna bozuluyorum bazen annesi olarak :)-. Cocuklari da cok seviyor, ornegin dun alisveristeydik bir cocuk gordu kendinden buyuk hemen arkasindan kosturup oynamaya calisiyor onunla... Dediginiz gibi hayirli olsun bakalim, sizleri haberdar ederiz...
Sevgilerimizle

Anne ve Bebisi dedi ki...

Hayırlı olsun:) İnşallah hemen alışır kreşe. Yalnız sizinle bu kadar bir aradayken birden bire günde 8 saat, haftada 5 gün ikinizden birden ayrı kalmak onu üzebilir:( İnşallah alışma sürecini kolay atlatırsınız.

Rabia dedi ki...

Umarım zorluk çıkarmaz. Hayırlı olsun. Maceralarını büyük bir merakla bekliyoruz. Selimciğimiz için en doğrusu budur inşallah.
Sevgilerle...

Koyubeyaz dedi ki...

Hayirli olsunnnnn... insallah hersey yolunda giderde bende sizden ornek alarak gerceklestirebilirim. Nede olsa siz benim yol gostericilerimsiniz....

Anne ve Bebisi dedi ki...

İremciğim, dünden beri sayfayı açıp açıp bakıyorum, Selim'in ilk gün macerasını girdiniz mi diye. Merak ettim çok.İnşallah her şey yolunda gitmiştir.Sevgiler

Tasneemistanbul dedi ki...

Ahhh canim masaAllah, heyecaninizi paylasiyoruz :) Ne tatli oynar arkadaslariyla simdi :)

Swayline dedi ki...

Biraz geç bakmışım önce yukarıdaki yazını okumuştum.
Okulu gerçekten çok beğendim (aaahhh aahh öyle bir okulda öğretmen olmak verdı) sınıflar benim sınıfımın 5 katı büyüklüğünde neredeyse. Ayrıca bizim sınıflara bu sene çıkan bir kararnameye göre enaz 25 öğrenci alınıyor.Düşün artık :( ben düşünüyorum valla hem de kara kara seneye ne yapıcam diye.
Selim gerçekten çok şanslı hem anne ve babasıyla yeterli zamanı geçirebilmiş hem de böylesine güzel bir okula gidebilecek.
Hayırlı olsun İnşallah.