Pages

15 Ocak 2007 Pazartesi

pssst, oglan cocugu: Sen kimsin?

13 Ocak 2007, ikinci buyuk sac kesimi Selim'in. Ozellikle de arkalari iyice uzamis olan saclar Selim'in annesinin ve babasinin biraraya geldigi bir anda kesildi. Yanlar ve arkalar alti numara, ustler yedi numara baslikla kesildi saclar. Kesim sirasinda Selim stresli bir sekilde agladi, ama sonuc iyi oldu. Ozellikle bu soguk gunlerde banyodan sonra kisa saclari daha cabuk kuruyacak Selim'in.
Kesilen saclar, ilk kesimde oldugu gibi saklanmak ve annesinin birgun -insallah- yapacagi scrapbook'a konmak uzere alikonuldu.

6 yorum:

opel dedi ki...

maşallah torunuma onun her hali güzel. dedesini peşinden koşturmasını özlüyorum kıskanmayın ama torunumu cooooooooooook seviyorum.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ayyyyy asker traşı olmuş bu ya:))
Maşallah çok yakışmış çoook:)
Sıhhatler olsun Selimcik:)

NURHAYAT dedi ki...

canim torunum anneannesinin opmesi icin yuzu acilmis . ben onu daha cok opmezmiyim bu haliyle cooook yakisikli olmus sihhatler olsun selimim

Rabia dedi ki...

Selimciğime abi havası gelmiş. Biz de Utkunun ilk trasından sonra uzun bir süre alışamamıştık. Çok değişik gelmişi. Ama her halleri ile çok tatlı bişey oluyor bunlar.
Ah Utku bir sımarık olduki sormayın.
Öpüyoruz sizleri.
Sevgilerimle.

sumuklubocek dedi ki...

evet evet, tam asker trasi oldu, tipi degisti baya; biz de birkac gun alisamadik.
sevgili rabia, dun Selim'in 12. ay kontrolu icin doktora gitmistik. Soyledigine gore 15 ay ve 2 yas arasi en zor donemlermis -hani su terrible two falan dedikleri-, nedeni de beyinleri, dusunceleri, kisilikleri gelisiyor ama konusma ve iletisim kurma kabiliyetleri ayni oranda gelismedigi icin kendilerini anlatmakta zorluk cekiyorlarmis, bu da onlari sinirli ve simarik yapabiliyormus. Iste boyle, zor oluyor ama yazik onlara da... Bu teoriyi duyunca baya hak verdim cocuklara, terrible two deyip gecmemek lazim ;)

NURHAYAT dedi ki...

bende cevap isterim