Pages

4 Ocak 2007 Perşembe

Nazar

Gozbebegimize nazar degdi heralde, dun biraz ateslendi ama biz sogukkanlilikla olayin kontrolu elimizde olarak simdilik atlattik sayilir ama yinede uzuluyor insan. Cunku masallah su anda dogumundaki hastaligi haric hic hastalik gormemisti oglumuz. O neseli cocuk birden halsiz bir hal aliyor, onun icin dun bizimle beraber yatti, annesi ve ben boluk porcuk uyuduk.Yani devamli kontrol ettik oglumuzu. Dostlar bildiginiz dualari ediverin oglumuz icin lutfen. Simdiden cok tesekkurler... Biliyorsunuz oglumuzun yarin ilk dogum gunu ve oglumuzun bu dogum gunune neseli ve saglikli girmesini istiyoruz ins... Demekki bizde daha cok dua okumali ve dikkatli olmaliyiz oglumuz icin, hep yanibasinda...

5 yorum:

Tasneemistanbul dedi ki...

Gecmis Olsun, Allah acil sifalar versin!! Cok uzuldum :(

NURHAYAT dedi ki...

canim yavrum cok uzulduk onun atesli halini dusunemiyorum bile hic atesli gormedikki zen bana malum oldu onun ateslendigi gece bende butun gece onu ruyamda gordum cok cok gecmis olsun sizi cok seviyoruz

Koyubeyaz dedi ki...

Sevgili Tatli Selimcigimize nice mutlu yıllar ve dort goz arasında buyumek nasib etsin Allahim. Operiz cok cok onu.

Selimcigim ve Adam bebegimin ayri yerleri vardir gonlumde. Cunku hepimiz ayni anda hamileydik ve herseyi once onlar sonra ben yasadim. Dolayisi ile onlar benim yol gostericimdi bu bilmedigim dunyada. Ve onlarda tipki Zeynebim gibi benim yavrularim. Alah kem gozlerden korur hepsini insallah.

Ayrıca gecmis olsun cok cok. Butun bayram boyunca Zeynebde atesli ve halsiz yatip durdu ayni dediginiz gibi oda ilk hastalgini yasadi ve dolayisi ile bizde oda cok zorlandik. Allah herkese acil sifalar versin.

Yeni yilinizi ve kurban bayraminizi tekrar kutlar oglunuzla mutlu ve saglikli bir omur dilerim.

mrakrep dedi ki...

Cok sagolun bu bebekler icin olan agri kesici ve ates dusuruculerden verdik ve gecti yavrumuzun hastaligi ins. Tabiki bol bol da dua ettik. Sagolun sayin Kayinvalidem ve KB eksik olmayin. Cok tesekkurler manevi destekleriniz icin.

mrakrep dedi ki...

Pardon sayin Tesnim sizede cok tesekkurler manevi destekleriniz icin. Eksik olmayin, biliyorum esime baya destek oluyorsunuz.