Pages

19 Ocak 2007 Cuma

Cantamdan cikanlar....

Sevgili annevebebisi'nin 16 Ocak 2007 tarihli postu aklima yeni bir ebe- sobe oyunu getirdi. Annevebebisi cantasindakileri ifsa edince; ben de o sirada acaba cantamdan neler cikacak diye dusundum. Itiraf etmeliyim ki bugunlerde okulda derse vermem sebebiyle kendime daha bir ozen gosterdigim icin sik sik canta degistiriyorum, ve bu sebepledir ki cantam normalde oldugundan cok daha duzenli cikti. Normalde olsaydi icinden birkac cesit birsey kabugu -yani cop tarzi seyler- cikmasi da cok cok olasiydi aslinda.
Neyse, iste benim cantamdan cikanlar!
1- Kocamaaaan bir cuzdan. Eskiden kucuk cuzdan kullanirdim ama burada cek kullaniminin yaygin olmasiyla birlikte icine cek sigabilen cuzdanlardan almamla benim de buyuk cuzdan donemim basladi.
2- Icinde gun be gun programimin, onemli olaylarin vs. yazili oldugu planlayicim (bunun bir adi vardi ama aklima gelmedi tam; hah, ajandaydi degil mi?)
3- Kagit mendil -ozellikle Selim'den sonra tasimaya basladigim birsey-.
4- Kalem -eh mutlaka, bir tane de cuzdanimin icinde mevcut-.
5- Uzaktan kontrol edilebilen presentasyon aleti.
6- Flash drive - turkcesi var mi bu aletin?-.
7- Dudak kremi -hele bugunlerde cok gerekli-.
8- El kremi -her daim kullaniyorum-.
9- Fis, fatura, vs... -derken vergi iadesi reklamlari geldi aklima: - Bakkal amca bana bir kalem, bir pergel, bir de cukulata alacagim... hatirlayan?-
10- Bozuk para -oylesine cantaya ativerilmis.
11- Annemin boncuklari -onlarin ne isi var anlamadim :)-.
12- Birsey eksik; anahtarlarim! -cok onemlidir yerleri anahtarlarin benim hayatimda. Anne ve babamin calistigi ilkokul gunlerimde boynuma asardim hatta, o zamandan beri, anahtarlarin yeri benim icin bir olay olmustur. Cantamda degil ama anahtarligimizda asili diye animsiyorum -bak panik yaptim simdi, gidip bakayim ;)-.

Simdi sira ebe- sobe mevzusunda -bi zamanlar bloglarda cok unluydu, ama duruldu sanirim simdi bu akim-. Ben kendimi annevebebisi tarafindan sobelenmis sayip sevgili minik patikler, koyubeyazcigim ve zumrutuanka'yi sobeliyorum! Hadi bakalim elde fotograf makinesi, bosaltin cantalari!

6 yorum:

Minik Patikler dedi ki...

:) ayh heyecan yaptim simdi, cantami da yeni toplamistim, gecenin 3.30u oldugu icin sabaha erteliyorum bu isi ama muhakkak yapicam ve cooooooooook zevkli :))

Oya Kayacan dedi ki...

Bir baksam dedim, Sumuklu ne yapar ne eder... Aaaa, oyun oynuyorlarmis burada... Opuyorum...

sumuklubocek dedi ki...

hadi MP, biz de heyecanla bekliyoruz ;)
sevgili oya hosgeldin, eh bizim oyunlar da boyle oluyor iste :)

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ayyy kendimi çok önemli hissettim şimdi:) Çok merci:)
Seninkisi nisbeten hanım çantası canım:)) Ikimizde de cep telefonu eksik:) Bu da, iki resim arasındaki farkı bulunuz gibi oldu:) Sanırım çantayı ve içindekiler ceple çektiğin için eksik;)
Bakkal amca deyince aklıma geldi, bir alışveriş-bir fiş vardı bir de:))

sumuklubocek dedi ki...

sevgili annevebebisi rica ederim canim, ne derler? sezar'in hakki sezar'a :)))
ya ben bu reklamlari (erol ve bir alisveris bir fis) youtubede aradim ama yoklar galiba)
sevgilerimle...

NURHAYAT dedi ki...

mavi boncuklarima cok sevindim sana ugur getirir belki