Pages

17 Ekim 2006 Salı

heyecanlandim bak simdi...

doktora programina yeni baslayan tatli mi tatli ofis arkadasimdan duydum ki okulumuzun fitness merkezinde (saglik merkezi mi demeliydim?) grup sporlari baslamis. bu heyecanlandirdi beni: simdiye dek bir sekilde spora baslamak isteyen ben hem insani zinde tutacak hem de sikmadan yapabilecegim birseyler ariyordum. bireysel kosu, yuruyus gibi sporlar hem bireysel oldugu icin disiplinden uzak keyfe keder oluyor hem de birkac tur attiktan sonra malesef beni cok sikiyordu.
saglik merkezi web sitesinden ogrendigim kadariyle pek cok secenek mevcut kickbox'dan dansa, su aerobiginden pilatese kadar. universite yillarindaki deneyimim bana yoga'dan uzak durmami ogrettiyse de pilates yoga kadar yavas olmadigi icin denenebilir gibi geliyor.


biraz once neyin ne zaman oldugunu gosteren programi bastim buyuk bir sevkle, simdi tek konu hangisine gidecegimi secip, adim atip gitmekte. buradayken hatta annemle de deneyebiliriz birkacini. gerci bir yandan da icimden "once isin gucun gitmenin gelmenin arasinda bu da nereden cikti" diyorum, amma velakin heyecan yaptim bir kere: denemekte fayda var ne de olsa...

4 yorum:

duygu dedi ki...

Aaaa ne güzel.Kickbox çok zevkliymiş,insan çokkkk stresatıyormuş.Deneyenler söylüyor!

cenebaz dedi ki...

Bloğu yenilemişsin. Çok ferah feza bir havası olmuş. Güle güle kullan.

sumuklubocek dedi ki...

evet duygucugum, benim gozum de cardio kickbox'ta zaten... bakalim yapabilirsen guzel olacak.
sevgili cenebazcigim, yay burcu pek degiskendir iste boyle; ya sac, ya blog hep bir degiskenlik olur iste boyle, artik "degistirdim" yazisi da yazmadan oyalaniyorum iste ben de. sagolasin, begendigine sevindim ;)

YAGMUR dedi ki...

Blogun guzel olmus gule gule kullan, hani gecerken birde Tatli Selim'in blogunuda yenilesen, yeni yeni yazilar, fotolar... (diyorum, bilmiyorum?)
Onceden annemle gidiyorduk spora, ben onlardan ayrilana kadar. Tekrar baslamak istiyoruz ama seneye kaldi Yagmur hanim biraz buyusun. Pilates yapabilecegim yerler ariyorum, cok merak ettigim birsey, hamileyken yoga yapmistim cok rahatlatici idi ama benim konsantrasyon sorunum vardi.