Pages

6 Ocak 2012 Cuma

Sessiz sedasiz

Sessiz sedasiz bir sekilde Selim'in dogumgununu kutladik dun, 5 Ocak 2012'de...
Selim buraya gore 6 yasinda, Turkiye'ye gore ise 7 yasina girdi. Madem oyle basladik diyerek buranin standardina uyduk ve 6 tane mum koyduk donut pastasina.
Yalniz olsak da oglusumun dogumgunu pastasiz kalmasin diye dogumgunu pastasi alacaktim ki Selim pasta degil de donut istedigini soyledi. Donut da cok nadir yedigimiz birsey oldugu icin yeteri kadar "ozel" olabilir diye katildim bu fikre ben de.
Okuldan aldiktan sonra Selim'i hediyesini almak uzere t.arg.et'a goturdum. Malum bu yaslar, ve hele de oglan cocuklari icin en istenilen hediye oyuncak oldugu icin begendigi bir oyuncagi aldik, bu siralar l,ego'lara takiliyor Selim, begendigi bir legon kahramani alindi hediye olarak. Ona alirken kardes de unutulmadi tabii, boylece kardesin de sahsina alinmis ilk l.ego'lari abinin dogumgunu sayesinde alinmis oldu!
Sonra eve donduk, mumlar falan beklenmeden hemen oyuncak acildi.
Bu arada donuttan pastasina, ve ayni zamanda kardes icin de bu islem yapildi, mumlar hazirlandi.
Mumlari sondurduk ve 6 yasinda olduk!
Okulda da kutlamislar dogumgununu. Her cocuga oldugu gibi Selim'e de dogumgununde dogumgunu taci giydirilmis ve dogumgunu sarkisi soylenmis. Selim bu ilgiden pek bir memnun cikmisti okuldan.

Mumlari sondurduk, ve rutinimize geri donduk...

5 yorum:

cenebaz dedi ki...

Selim'e sağlıklı, mutlu, başarılı nice yıllar. Doğum günü kutlu olsun. İyi ki doğurmuşsun annesi:)))

Deli Anne dedi ki...

Canım Selim, yeni yaşın hayırlı olsun.. Sağlıkla, huzurla, muhabbetle, iyilik ve güzellik içinde uzun ömürler sür inşallah sevdiklerinle.. Gülen gözlerin hep gülsün, yüzün hep şimdiki gibi ışıldasın:)

Sumuklubocek dedi ki...

Cenebaz hanimcigim cok tesekkur ederiz, sessiz sedasiz kutladik... buyuseler de ayri bir ozel oluyor degil mi dogumgunleri?

****
DeliAnnecigimmmm! Cok sagol canim, ne guzel dilekler bunlar; sizin minnoslar icin de ayni guzellikleri -basta saglik olmak uzere- diliyorum!

yaruze... dedi ki...

Allah sağlıklı,uzunn bir ömür kısmet etsin dilerim çocuklarımıza.Selimciği öpün yerime...

Sumuklubocek dedi ki...

Evet, hepimizinkine diyerek katiliyorum ben de!
Seve seve operim ;)