Pages

14 Eylül 2009 Pazartesi

Gozbebeklerimiz

 


Nihayet Selim ve Kerem canlarimizin fotolari... Selim eline gecen her firsatta -ornegin sabah kalkar kalkmaz, okuldan gelir gelmez vs.- Kerem'in yanina gitmeye calisiyor. Kardesiyle ilgili boyle cosku duymasi cok guzel; ancak Kerem'i korumak adina Selim'in arada sevkini kirabilecegimizden korkuyorum. Ornegin okuldan gelir gelmez Kerem'i gormeden once -hemen ellemek de istedigi icin- ellerini yikamasi gerektigini soyleyince sevki kiriliyor sanki.

Bilmem belki de ben abartiyorum.

Iki cocuklu olmak su acidan garip birseymis: ozellikle ilk baslarda bebekle gecirdigim her saniye sanki Selim'in vaktinden caliyormusum gibi geliyordu. Simdilerde ozellikle Selim'le yalniz, birlikte olabilecegim zamanlar olusturmaya calisiyorum ya da Selim'i Kerem'le yaptigim seylere -ornegin Kerem'in altini almak, Kerem'i emzirirken Selim'e kitap okumak- dahil etmeye calisiyorum. Bu sekilde sucluluk duygum azaliyor.

Neyse, bu dusunceler baska bir yaziya kalsin, benim amacim abi-kardesin fotosunu koymakti :)

Posted by Picasa

8 yorum:

cenebaz dedi ki...

İkisi de çoook şekerler. 41 kere maşallah.Allah ikisine de sağlıklı, uzun ömürler versin

Koyubeyaz dedi ki...

İremcim harika iki tane mucizeye sahipsin masallah masallah... Basardin gercektende harika bir annesin sen ve bu minikler acayip sekerler...

ycurl dedi ki...

Irem, Masallah ikisi de cok cok sirin. Ablalarimdan biliyorum bazen buyuk abiler kardeslerini cok sevseler de zarar verebiliyorlar tabi farkinda degiller. Dengelemek kolay olmasa gerek. Kolay gelsin. Saglikla ve mutlulukla buyutun ikisini de!

a_y_s_e dedi ki...

Ay masallah... cok tatli ikisi de... Kerem cok buyumus 1 ayda... merak etme, hersey yoluna girecek. Selim'i kiracagim diye korkma, onun akli eriyor artik, anlatirsan ne yapmasi gerektigini aciklayarak anlayacaktir.

gunlukcugum dedi ki...

masaallah cok sekerler...

sumuklubocek dedi ki...

sevgili cenebaz hanimcigim, tesekkur ederiz ;)
***
KBcigim, sagolasin... ama annelik ve sucluluk duygusu ayrilmaz iki parcaymis onu ogrendim...
***
Curlycigim, haklisin dengeleme isi cok zor, ama sanildiginin aksine -hani hep birinden eksilir diye dusunurler ya- ikisinin de sevgisi apayriymis; sevgi eksilen degil, buyuyen birseymis.
evet, malesef farkinda olmadan zarar verme sozkonusu olabiliyor. Ornegin Kerem gorsun diye Selim bir oyuncagi Kerem'in gozunun icine sokabiliyor... her zaman dikkatli olmak lazim. Dileklerin icin tesekkurler!
***
Evet Aysecigim, hastahanedekine nazaran buyudu baya, bekleriz ziyarete ;)
***
Sevgili Emine, tesekkurler! Sizin de saglikla ikisinin fotolarini gormek uzere...

Gulnare dedi ki...

Iremcim, masallah nurtopu gibi bir oglun olmus, 4 kilo:)
Selim de kardesinin olmasindan cok mutlu gorunuyor, hep boyle olsunlar ins.
Tekrardan tebrikler.

Kremali'nin annesi dedi ki...

Ne kadar guzel bir is basardiniz / basariyorsunuz hep birlikte. Allah muhabbetinizi, birliginizi, dirliginizi artirsin.

Selim zaten ici guzel disi guzel bir cocuktu; agbilik onu daha da guzel yapmis masaallah. Iki yakisiklinin da gozlerinden opuyor, bu guzel tabloyu gorme imkani verdigin icin de size cok tesekkur ediyorum sevgili Irem.