Pages

30 Ocak 2008 Çarşamba

Zaman zaman...

Zaman gercekten cok hizli akip gidiyor.
Burada belki biraz daha hizli.
Bilmem, buraya geldigimde ilk farkettigim seylerden biri olmustu bu, zamanin hernedense turkiye'ye ve daha once bulundugum yerlere gore daha hizli akiyor olmasi. Her an birseyleri biryerlere yetistirme durumunda olmak, insanlarin hep kosusturan halleri, her an acik olan magazalar -hos turkiye'ye son gidisimde farkettim ki orada da oyle artik, hani o eskinin "bugun pazar acik degildir orasi" gibi laflar pek kalmamisti-.
Bu akis yoruyor insani, gun icinde durup, derin bir nefes alip baska biryerlere baska bir zamana, baska baska seylere, hadi baska seyleri unutun sadece kendiyle oldugu bir zaman ariyor insan.
Iste boyle zamanlarda ben kacisi bu parcada buluyorum. Arkama yaslaniyorum, gozlerimi kapatiyorum ve kendimi muzigin akisina veriyorum, o beni nereye gotururse artik...

5 yorum:

Ekmekcikız dedi ki...

Ahh! Ah!
Ne kadar güzel melodiler ve zamana karşı durabilen, ölümsüz denen türden...
Ne iyi ettin.
:)

ARZUMCA dedi ki...

merhaba bloğunu beğendim...ben arzu izmir m.eğt.de hukuk şefiyim bir oğlum var 3ay sonra 4 dolacak balamarda bloğum ilgilenirsen. sevgiler

sumuklubocek dedi ki...

ekmekcikiz hanimcigim,
donup donup dinlediklerimden, dinlerken dusunduklerimden bir parca bu...
enjoy ;)

Sevgili calisan anne oncelikle hosgeldin!
bu sayeden ben de senin faydali bilgiler iceren blogunu kesfetmis oldum, iyi ki yorum yazdin, tesekkurler!

ENERJİ dedi ki...

Ne güzel..Kendini dinliyorsun.Ruhunu:))Sevgiler:))

Kuaybe dedi ki...

Anlatmak istediğim tam da buydu aslında artık "yetişemiyorum" derken.. Herşeyi yapmaya, heryere yetişmeye çalışmak ama aslında hiçbirşey yapamamak, hiçbiryere yetişememek..

Benim de bu melodilere ihtiyacım var galiba..