Pages

27 Ocak 2008 Pazar

Facia

Dun bir facia yasadik. Tam anlamiyla buyuk bir kaka faciasi.
Selim, babasi ve ben guzel bir cumartesi gecirmek amaciyla once Selim'i akvaryum'a goturduk. Selim cesitli baliklari ozellikle de Jawslari gormekten cok memnun oldu. Arkasindan orya yakin ve oldukca kaliteli ve guzel yemekleri olan turk restoranina gidelim dedik. Yemek sirasinda Selim'in oldugundan daha sakin olmasinin nedeni onu tuvalete goturdugumde anlasildi. Bacaklarina, sirtlarina kadar sulu kaka bulasmisti her tarafina. Mevsim kis, disarisi ekside degilse kesin sifir derece, Selim kat kat giyinmis olmasina karsin en ust katina kadar islak! Ve facianin en buyugu yanimizda ek kiyafet yok! (Ah sumuklu ne bicim annesin sen? oglun iki yasina girmis olabilir ama hala ek kiyafet tasimak zorundasin!)
Icindeki kulotlu corap cikti, atlet niyetine giydigi kisa kollu tulumu cikti, ustundeki uzun kollu tulumu cikti, neyse ki kazagina birsey olmamisti. Ancak bacaklari islak olan tulumunu yine giymek zorunda kaldi.
Restoranin tuvaletinden cikip en yakin magazadan Selim'e kiyafet alip bastan asagiya ustunu degistirdik.
Her an macera hazir yani.

7 yorum:

Mademoiselle dedi ki...

Cok cok gecmis olsun. O an cok stres yasamis olmalisiniz. Benzer bir olayi kardesim kucukken ve annem sehir disindayken yasamistim. Ama tabi ben evdeydim. Nevresimlere kadar her yer kaka olmustu...Ablalar anneler kadar sabirli da olamiyor, ben cildirmistim. Ama olayin ardindan yasananlar insana cok komik geliyor. Neyseki yakinlarda bir bebe magazasi bulabilmissiniz.

sumuklubocek dedi ki...

Evet canim cidden cok stresli oldu. Isin komik -yoksa aci mi demeliydim- yani ise ben Selim'e birsey demedigim halde benim stresimi anlatip "anneeem, tamaaam, tamaaam" diye yatistirmaya calismasiydi.
guler misin, aglar misin?

Rana Eslem GULMEZ dedi ki...

MERHABA IREM SELIMI ILK OKUMAYA BASLADIGIMDA YENI HAMILEYDIM SANIRIM .OZLEMISIM) NEKADAR BUYUMUS AMA YUZ IFADESI AYNI HIC DEGISMEMIS YUZDEN)COK CICI BIR OGLAN OLMUS YENI YASI KUTLU OLSUN AYRICA NICE SAGLIKLI MUTLU YASLARINI GORURUZ INSAALLAH SEVGILER..

sumuklubocek dedi ki...

Sevgili Emine,
cok tesekkurler... insan yaninda olunca farkinda olamiyor ama cidden ozellikle bu donemde cok hizli buyuyorlar.
arada eski fotolara bakiyorum da, haklisin...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok gecmis olsun! Aklimda bulunsun, 2 yasinda bile yedek kiyafet tasiyayim:)

Ama oyle seyler soyle sakin! Ne bicim anne falan!! Sen harika bir annesin:)

iremmm dedi ki...

ayy ne sinir bozucu bir durummm...ne kadar kasilmissindir arkadasim yaa :(


yiki magazalarin oldugu bir yerdeydiniz..ya olmasaydi...

Kuaybe dedi ki...

Ah canım beniiimm.... Sana mı üzülsem Selime mi bilemedim :P

Geçenlerde de bize oldu aynı şey, biliyorsun.. Allahtan eve yakın biryerdeydik ve koşa koşa gittik.. Yusufu kucaklarken de bir torba sardım pantalonun ıslak yerlerine, işlem tamam :))