Pages

12 Ocak 2007 Cuma

Hastaliklar mesgul etti bizi bu aralar. Tam olarak iyilesemesek de henuz, o ilk baslangictaki agirliklari atlattik, cok daha iyiceyiz simdilerde ama bu soguk alginligi cidden hos olmayan birsey; hem gecmesi uzun suruyor, hem de burun tikanikligi, kulak tikanikligi derken ruyada gibi bir havada hissediyorsunuz kendinizi devamli.
Hastaliklardan oncelikle Selim'e gecmemesi, onun hasta olmamasi; sonra da yapilacak islerin yogunlugu acisindan korkuyorum. Zorunlu bir mola aliyorsunuz yasamdan hasta olunca, tatil gibi istekli olmuyor bu, zorunlu. Ve siz hasta yatarken dunya donuyor, isler birikiyor, mailler geliyor, zaman geciyor, vs vs... Uzaklarda boyle bir basimiza da olunca hasta olmak "luks" de oluyor bir yandan.
Neyse, uzatmadan hastalikla uzaaaaaaak, upuzaaaak olsun hepimizden diyor, asagida yorum yazan herkese bilahare cok cok tesekkur ediyorum.
Sanal arkadaslarim da olmasa, iyice yalniz hissedecetim kendimi ;)
Sagolun!

8 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çook geçmiş olsun. Keşke yakın olsaydık da çorba yapıp, nane limon kaynatsaydım size:(

sumuklubocek dedi ki...

uzaktan da destek oldun sevgili annevebebisi, cok tesekkur ederim, sagolasin!
hem sen yuklusun simdi (eskiler oyle derler ya :)))) bizim sana yardim etmemiz lazim oyle degil mi ;)

opel dedi ki...

Hastalık evet zor hele nezle insanı perişan ediyor.Size geçmiş olsun kızım şimdi aynı hastalıktan annenle bin mücadele ediyorum her tarafımız sapır sapır dökülüyor.Aman Selimi koruyun ona bulaştırmayın mümkünse sabah kalktıktan sonra evi havalandırın sevgiler.Tekrar tekrar geömiş olsun kızım

Swayline dedi ki...

Geçmiş olsun Sümüklüböcek çok üzüldüm hastalığına. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hastayım bana Yağız dan bulaştı. Umarım senin hastalığında Selimciğe bulaşmaz. Sizlere sevgiler.

Bir de Selim in blogunu artız ziyaret edemiyorum ne yapmam lazım söylermisin.

Talha dedi ki...

iremcim size çok geçmiş olsun. bende artık meraklanmaya başlamıştım, hergün hem selimin bloğuna hemde senin bloğuna bakıyorum birşey yok....artık bağımlınız olduk selimciğimi öpüyorum aeo kendinize iyi bakın....

sumuklubocek dedi ki...

babacigim tesekkurler onerilerin icin, size de cok gecmis olsun! yalniz bizim bir sucumuz yok, once ateslenip hastalanan Selim'di, o bize bulastirdi walla :)))
sevgili sway, iremdem@yahoo.com adresine email atarsan ekleyebilirim seni de siteye. sizin durum da bizim gibi olmus, cok gecmis olsun ikinize de ;)
sevdacigim, sagolasin! aman sizler de dikkat edin; Turkiye de cok sogukmus, Ankaraya kar yagmis diye duyduk, aman Talha abimiz hastalanmasin sakin!
Sevgilerimizle!

duygu dedi ki...

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum!

sumuklubocek dedi ki...

sagolasin duygu can! sen nasilsin; senden haber alamaz olduk artik :(