Pages

31 Aralık 2009 Perşembe

Bir ani

Bugun ogle vakti yagan kara kucagimda Kerem, yanibasimda Selim'le bakarken kucukken yilbasi aksamlari kar yagmasini ne cok istedigimi hatirladim ve bunu paylastim Sebo'yla.
Hos, Ege'nin iklimini ve bitki ortusunu tam anlamiyla yansitan Aydin'da bu aslinda garip bir istekti ama ben bu istegin garipliginin pek farkinda degildim o zamanlar...
Elbette bu dilegim hic gerceklesmemisti. Bu yagan kara bakinca, artik zaman zaman memleketim olduguna alistigim bu yerde bu dilegimin gerceklestigini farkettim ama ben o cocuk ben degildim artik.
Global dunyamizin yilbasi ille de karli olur goruntulerini o cocuk dunyama kazimasi bir garip hissettirdi beni.
Yeni bir yilda, eskiyi hatirlamak buyudugumuzun bir isareti mi acaba?

10 Aralık 2009 Perşembe

Kerem'in 4 aylik kontrolu

Kerem'in bugun 4 aylik kontrolu vardi.
Ailecek gittigimiz kontrolde herseyin yolunda gittigini ogrendik. Simdilik yasitlarina gore birazcik buyukce gidiyor. Bunun disinda ikinci ayinda yapilan asilar tekrarlandi. Asi yapilinca bastigi cigliga dayanamadi yuregim bu sefer :( .

Ailecek gidince biz de asilardan nasibimizi aldik. Doktorlarin "yaptirirsaniz iyi olur" telkinlerine karsi Selim ve ben de korktugumuz h1n1 asisini olduk. Bir yanim istemezken bir yanim ikinci donem verecegim ders ve ogrencilerin icinde olacagim dusuncesiyle eve virus getirmeme derdiyle ben de olmaya karar verdim, asilanmamis tek Sebo kaldi, zaten Kerem'e de kucuk olmasi nedeniyle asi yapilmiyor.

Hadi bakalim hayirlisi...

9 Aralık 2009 Çarşamba

kar manzaralari...

Biliyorum ki bir muddet sonra bikacak olmamamiza karsin kari, ve kar manzaralarini seviyorum. Kar ozellikle ise gitme zorunlulugunda olmayip da evden elinizde bir fincan cayla disariyi izlerken ya da minik prensiniz (ya da prensesiniz :) ) le kartopu oynarken guzel.
Bugun de yagan kara uyandik...

Iste buralardan kar manzaralari:

 

 

 

 
Posted by Picasa

 

 

 

 
Posted by Picasa

 

 

 


Kar manzarasiyla ilgisi yok ama bu da yuzustu pozisyona donmeye calisirken kolu takilmis Kerem :)

 
Posted by Picasa

6 Aralık 2009 Pazar

Aralik ayinin getirdikleri...

Aralik surprizleriyle birlikte geldi...
Dun mevsimin ilk kari dustu ornegin -bazi arkadaslar ikinci oldugunu soylese de benim gordugum ilk kardi-. Etraf dogal bir guzellige burundu, yapraklari dokulmus agaclar uzerinde karlar ayri bir guzel, cam agaclarinda ayri... hele gece karlarin piriltisina bir de isiklandirilmis agaclar eklenince, her taraf ayri bir guzel oluyor ve ben bu kis manzarasina bayiliyorum :).
Bir surpriz de dogumgunumde geldi. Carsamba gunu yanliz bir dogumgunu gecirdigimi dusunurken, aksam ugradigim arkadaslarimda mini bir dogumgunu kutlamasi yaptik. Sagolsunlar Sebo'nun yoklugunu aratmadilar. Tabii bu partinin olusumunda Sebo'nun da etkisi var.
Burada bunu daha once yazdim mi animsayamiyorum ama Sebo'yu seviyorum! Kuru "seni seviyorum" cumlesine emek verdigi, sevgisine her zaman sahip ciktigi icin onu daha da cok seviyorum.
Bu aralar emeksiz "seni seviyorum" cumleleri okudum cok, davranislara bir turlu yansimayan kuru seni seviyorumlar... Hatta cogunlukla sevgisizligi gosteren davranislar... sozcuklerle davranislar uymali diye dusunuyorum.
Guzel bir dogumgunu ve bembeyaz karlarla baslayan Aralik ayinin boyle guzel devam etmesi dileyigle...